Az informatika elméleti alapjai


A szerzők, akik a középfokú, valamint a felnőttoktatásban dolgoznak, azzal a szándékkal írták ezt a könyvsorozatot, hogy rövid, áttekinthető formában juthassanak információhoz a középiskolások, a felnőttoktatásban, vagy a felsőoktatásban részt vevők. illetve az önképzéssel tanulók. A könyvsorozatot úgy állították össze, hogy az első hét kötet megfeleljen az ECDL vizsga moduljainak. A szerzők minden könyvet kibővítettek azokkal az ismeretekkel, amelyeket a gyakorlat szempontjából fontosnak ítéltek, vagy az elmúlt évek vizsgatapasztalatai, illetve a középiskolák számára készült tantervek alapján szükségesnek láttak. A könyv elején rövid áttekintés olvasható a számítógépekkel kapcsolatos alapfogalmakról. Ezt követik olyan, a számítástechnika megértéséhez kulcsfontosságú, a számítógéphez kapcsolódó alapismeretek, mint a digitális és analóg jelek, a különböző számrendszerek, a számítógépes adatábrázolás, a matematikai logika. Ezek után a számítógép felépítésével ismerkedhet meg az Olvasó, majd röviden az informatika fejlődéstörténetéről olvashat. Ezt a részt a hardvereszközök részletes bemutatása követi, amely egyidejűleg kitér az eszközökkel kapcsolatos főbb problémákra is. A hardver után a számítógép-hálózatokkal kapcsolatos alapfogalmak következnek, majd az alapvető internetes szolgáltatások leírása. Újabb fejezet foglalkozik a számítógépes programokkal, a hozzájuk kapcsolódó fogalmakkal, majd a legfontosabb operációs rendszerekkel. Ezek után következnek az információs társadalommal kapcsolatos témák, és az összetett informatikai rendszerek bemutatása. Mindezeket követi a számítógépes munkavégzéssel kapcsolatos ergonómiai követelmények taglalása, majd a könyv az informatikai biztonság alapvető ismertetésével és feladataival zárul. A szerzők minden témakör végére odaírták azoknak az ECDL feladatoknak a számát, amelyekhez az adott rész segítséget nyújt, sőt a könyv végén táblázatba gyűjtötték, hogy melyik feladat megoldásához hol, melyik témakörnél kell keresni a választ.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az informatika elméleti alapjai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az informatika elméleti alapjai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  178
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9789639301955
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2091259 / 1011257
  Series:


  TAGS:
  Online Az informatika elméleti alapjai ebook, könyvet Az informatika elméleti alapjai FB2, Download Az informatika elméleti alapjai PDF , Download Az informatika elméleti alapjai MOBI, Online Az informatika elméleti alapjai könyvet, ingyenes letöltések Az informatika elméleti alapjai IPhone, Online könyvet Az informatika elméleti alapjai PDF, ingyenes Az informatika elméleti alapjai DJVU, ingyenes letöltések Az informatika elméleti alapjai TXT, letöltések Az informatika elméleti alapjai RTF, Online Az informatika elméleti alapjai FB2 , e-könyvet Az informatika elméleti alapjai letöltések TXT, ingyenes Az informatika elméleti alapjai letöltések könyvet, e-könyvet Az informatika elméleti alapjai download MOBI, letöltések Az informatika elméleti alapjai IPad, olvas Az informatika elméleti alapjai MOBI, olvas Az informatika elméleti alapjai DOC, ingyenes Az informatika elméleti alapjai AWZ, Download e-könyvet Az informatika elméleti alapjai iPad , ingyenes Az informatika elméleti alapjai DJVU, Download Az informatika elméleti alapjai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az informatika elméleti alapjai DVD, olvas Az informatika elméleti alapjai TXT, Book Az informatika elméleti alapjai letöltések DJVU, Az informatika elméleti alapjai letöltések könyvet ingyenes, Az informatika elméleti alapjai letöltések könyvet pdf ingyenes, Az informatika elméleti alapjai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az informatika elméleti alapjai pdf ingyenes, Az informatika elméleti alapjai letöltések könyvet epub ingyenes, Az informatika elméleti alapjai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply