Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok


Az információtechnológiai forradalom kezdettől kihívást jelent a közgazdasági gondolkodás számára. Mais hevesen vitatják, hogy az új technológia “új gazdaságot” hozott-e létre. Elemzések és előrejelzések sokasága kísérli meg felmérni, hogy milyen távlatok nyílnak meg a nemzetgazdaságok előtt.
Szalavetz Andrea könyvében a gazdasági törvényszerűségek változásait és a fejlődés új lehetőségeit kutatja, különös tekintettel a világgazdaság központján kívül eső országok felzárkózási esélyeire. Megvizsgálja, hogy miben és hol adódik az információtechnológiai hardvergyártásra szakosodott, kevésbé fejlett országok számára kitörési, felzárkózási lehetőség, illetve, hogy megállják-e a helyüket ezek az országok a tudásgazdaságban.
A szerző arra a következtetésre jut, hogy az információtechnológiai forradalom új üzleti modellt teremt. Bemutatja, hogy az intellektuális kapitalizmus új üzleti környezetében milyen tényezők határozzák meg a vállalati versenyképességet. A hardvergyártásra szakosodott felzárkózó országok ugyanakkor továbbra is az ipari kapitalizmus törvényszerűségei alapján integrálódnak a globális termelési hálózatokba. Versenyképességüket így jelenleg is a hagyományos feltételek határozzák meg.
Átfogó képet kapunk arról, hogy az információtechnológiai forradalom milyen lehetőségeket teremt a világgazdaság központján kívül eső országok számára, miként és milyen okokból enyésznek el ezek a lehetőségek, illetve milyen területeken indítanak el mégis változásokat.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  198
  Cover:
  STITCHED
  ISBN:
  9630945959
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2122844 / 1021003
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok ebook, könyvet Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok FB2, Download Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok PDF , Download Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok MOBI, Online Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok könyvet, ingyenes letöltések Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok IPhone, Online könyvet Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok PDF, ingyenes Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok DJVU, ingyenes letöltések Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok TXT, letöltések Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok RTF, Online Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok FB2 , e-könyvet Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok letöltések TXT, ingyenes Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok letöltések könyvet, e-könyvet Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok download MOBI, letöltések Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok IPad, olvas Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok MOBI, olvas Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok DOC, ingyenes Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok AWZ, Download e-könyvet Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok iPad , ingyenes Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok DJVU, Download Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok DVD, olvas Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok TXT, Book Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok letöltések DJVU, Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok letöltések könyvet ingyenes, Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok letöltések könyvet pdf ingyenes, Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok pdf ingyenes, Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok letöltések könyvet epub ingyenes, Az információtechnológiai forradalom és a felzárkózó gazdaságok ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply