Az igazság oroszlánja

Srí H.V.L. Púndzsa - Az igazság oroszlánja

Srí H. V. L. Púndzsa (Pápádzsí) 1910-ben született, és 1997-ben hunyt el. Srí Ramana Maharsi, a csendes dél-indiai bölcs tanítványaként a nemkettősség hagyományát képviselte, melynek központi tanítása az egyéni lélek és a világi lélek azonossága. Az advaita védánta szerint egyedül a világ alapjául szolgáló végső Valóság (Brahman) létezik, az ego és a világ pedig valótlan.
"Vajon az igazság, amit keresel, távol van-e tőled bármikor? Ha igen, akkor talán keresned kell, meg kell nézned, hol veszítetted el. De ha sohasem volt távol, akkor milyen erőfeszítés szükséges a megtalálásához?… Azért teszel erőfeszítést az igazság elérésére, mert úgy hiszed, hogy az olyasvalami, ami még nem a tiéd. Mindössze annyit kell tenned, hogy elengeded ezt az elképzelést, hiszen az igazság mindig jelen van, s csak arra vár, hogy felismerd, és tudomásul vedd a létezését."A Könyv Magyarul!


Letöltések Az igazság oroszlánja ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az igazság oroszlánja ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  242
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9789638657787
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2084710 / 1061313
  Translator:


  TAGS:
  Online Az igazság oroszlánja ebook, könyvet Az igazság oroszlánja FB2, Download Az igazság oroszlánja PDF , Download Az igazság oroszlánja MOBI, Online Az igazság oroszlánja könyvet, ingyenes letöltések Az igazság oroszlánja IPhone, Online könyvet Az igazság oroszlánja PDF, ingyenes Az igazság oroszlánja DJVU, ingyenes letöltések Az igazság oroszlánja TXT, letöltések Az igazság oroszlánja RTF, Online Az igazság oroszlánja FB2 , e-könyvet Az igazság oroszlánja letöltések TXT, ingyenes Az igazság oroszlánja letöltések könyvet, e-könyvet Az igazság oroszlánja download MOBI, letöltések Az igazság oroszlánja IPad, olvas Az igazság oroszlánja MOBI, olvas Az igazság oroszlánja DOC, ingyenes Az igazság oroszlánja AWZ, Download e-könyvet Az igazság oroszlánja iPad , ingyenes Az igazság oroszlánja DJVU, Download Az igazság oroszlánja e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az igazság oroszlánja DVD, olvas Az igazság oroszlánja TXT, Book Az igazság oroszlánja letöltések DJVU, Az igazság oroszlánja letöltések könyvet ingyenes, Az igazság oroszlánja letöltések könyvet pdf ingyenes, Az igazság oroszlánja pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az igazság oroszlánja pdf ingyenes, Az igazság oroszlánja letöltések könyvet epub ingyenes, Az igazság oroszlánja ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply