Az Igazi

Kiera Cass - Az Igazi

A PÁRVÁLASZTÓ KEZDETEKOR A LÁNYOK MÉG 35-EN VOLTAK. DE KÖZÜLÜK CSAK 1 NYERHET.

Eljött az idő, hogy a korona végre a győztes fejére kerüljön.
Amikor beválogatták a Párválasztóba, America még csak nem is álmodott arról, hogy valaha eljuthat a korona közelébe – vagy Maxon herceg szívéhez. Ahogy azonban egyre közeleg a versengés vége, és a palota falain túl fokozódik a fenyegető veszély, America rádöbben arra, hogy mennyi mindent veszíthet – és hogy milyen keményen kell küzdenie a vágyott jövőért.

"Egyik kezem Maxonéban pihent, arcomat a mellkasára fektettem. Ő a fejem tetején nyugtatta az állát, így forogtunk az eső zenéjére.
Abban a pillanatban biztosra vettem, hogy van közös jövőnk. Ha ilyen érzés, amikor együtt vagyunk, akkor valahogy rá fogunk találni az útra, amely visszavezet bennünket egymáshoz."

Kiera Cass a New York Times listavezető bestseller írója, valamint a magánkiadásban megjelent The Siren című fantasyregény szerzője. A Radford University diákja volt, jelenleg családjával a virginiai Blacksburgben él. Kiera életében megközelítőleg tizennégy fiút csókolt meg. Egyikük sem volt herceg.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az Igazi ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az Igazi ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  348
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  380 gr
  ISBN:
  9789636898830
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2494421 / 1113236
  Series:


  TAGS:
  Online Az Igazi ebook, könyvet Az Igazi FB2, Download Az Igazi PDF , Download Az Igazi MOBI, Online Az Igazi könyvet, ingyenes letöltések Az Igazi IPhone, Online könyvet Az Igazi PDF, ingyenes Az Igazi DJVU, ingyenes letöltések Az Igazi TXT, letöltések Az Igazi RTF, Online Az Igazi FB2 , e-könyvet Az Igazi letöltések TXT, ingyenes Az Igazi letöltések könyvet, e-könyvet Az Igazi download MOBI, letöltések Az Igazi IPad, olvas Az Igazi MOBI, olvas Az Igazi DOC, ingyenes Az Igazi AWZ, Download e-könyvet Az Igazi iPad , ingyenes Az Igazi DJVU, Download Az Igazi e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az Igazi DVD, olvas Az Igazi TXT, Book Az Igazi letöltések DJVU, Az Igazi letöltések könyvet ingyenes, Az Igazi letöltések könyvet pdf ingyenes, Az Igazi pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az Igazi pdf ingyenes, Az Igazi letöltések könyvet epub ingyenes, Az Igazi ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply