Az igazi Romy Schneider

Emmanuel Bonini - Az igazi Romy Schneider

Sokaknak Romy Schneider örökre a felejthetetlen Sissi marad, aki szerelme miatt vált Ausztria
császárnéjává. Ez a szerep a nemzetközi hírnevet hozta meg Romynak, de egyúttal kálváriája
kezdetét is jelentette. Mert egész életében azért kellett harcolnia, hogy elfelejtesse ezt a róla
kialakult, számára terhes képet, amely meg-akadályozta tehetsége sokoldalúságának
kibontásában.Romynak hosszú úton kellett végighaladnia, amelyen olyan mesterek, mint Luchino Visconti, Otto Preminger vagy Orson Welles munkálkodtak azon, hogy új lendületet adjanak karrierjének. Franciaországban letelepedvén fájdalmas szerelmet élt meg Alain Delonnal, de egyébként itt köszöntött rá a szerencse is: sikert sikerre halmozott. Minden erejével mesterségének szentelte életét és ezt a közönség azzal hálálta meg, hogy a “legjobb európai színésznőnek” választotta. De milyen árat kellett ezért fizetnie!Sajnos Romy magánélete nem volt ilyen sikeres: szakítások, árulások, válások, becsapások sorozatát kellett elszenvednie. Tizennégy éves fia tragikus halála adja meg neki a kegyelemdöfést, amelyből már nem tud magához térni és fiatalon, 43 éves korában éri a halál.A Párizsban élő Emmanuel Bonini ebben a könyvében e kivételes nő ragyogó és tragikus arcát, megható sorsát tárja elénk, akit szenvedélyesen szeretett mindenki, aki kapcsolatba került vele. A lelkes, érzékeny, romantikus és számos vallomást tartalmazó életrajznak külön érdeme, hogy az olvasót fájdalmas és lélekbemarkoló titkok rejtelmeibe vezeti be.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az igazi Romy Schneider ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az igazi Romy Schneider ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  250
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  420 gr
  ISBN:
  9789639134737
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2002
  Commodity code:
  2103576 / 1015913
  Translator:


  TAGS:
  Online Az igazi Romy Schneider ebook, könyvet Az igazi Romy Schneider FB2, Download Az igazi Romy Schneider PDF , Download Az igazi Romy Schneider MOBI, Online Az igazi Romy Schneider könyvet, ingyenes letöltések Az igazi Romy Schneider IPhone, Online könyvet Az igazi Romy Schneider PDF, ingyenes Az igazi Romy Schneider DJVU, ingyenes letöltések Az igazi Romy Schneider TXT, letöltések Az igazi Romy Schneider RTF, Online Az igazi Romy Schneider FB2 , e-könyvet Az igazi Romy Schneider letöltések TXT, ingyenes Az igazi Romy Schneider letöltések könyvet, e-könyvet Az igazi Romy Schneider download MOBI, letöltések Az igazi Romy Schneider IPad, olvas Az igazi Romy Schneider MOBI, olvas Az igazi Romy Schneider DOC, ingyenes Az igazi Romy Schneider AWZ, Download e-könyvet Az igazi Romy Schneider iPad , ingyenes Az igazi Romy Schneider DJVU, Download Az igazi Romy Schneider e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az igazi Romy Schneider DVD, olvas Az igazi Romy Schneider TXT, Book Az igazi Romy Schneider letöltések DJVU, Az igazi Romy Schneider letöltések könyvet ingyenes, Az igazi Romy Schneider letöltések könyvet pdf ingyenes, Az igazi Romy Schneider pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az igazi Romy Schneider pdf ingyenes, Az igazi Romy Schneider letöltések könyvet epub ingyenes, Az igazi Romy Schneider ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply