Az igazi Menlo Park

Sumonyi Zoltán - Az igazi Menlo Park

A hatvanas évek elején, fiatal egyetemista koromban, amikor a francia újregény divathulláma tetőzött a budapesti bölcsészkar irodalmi szemináriumaiban, egy vita hevében azzal torkoltam le "ájultan modern csoporttársaimat, hogy a század nagy regénye mégiscsak efféle mondattal fog kezdődni: N. kormányzósági székhely vendégfogadójának kapuján elég csinos, ruganyozott, kisebbfajta cséza gördült be, amilyenen agglegények szoktak utazni: nyugalmazott alezredesek, törzskapitányok, körülbelül százfőnyi jobbágysággal rendelkező földbirtokosok, szóval csupa olyan ember, akinek vagyoni helyzete közepesnek mondható. Azután következik majd a történet, elejétől végig.
Ha regényt írnék, talán most is ehhez tartanám magamat. De nem regényíró vagyok, s ez nem is regény, csupán egy közönséges útinapló. 1984 nyarán harminchárom napot tölthettem az Amerikai Egyesült Államokban, s ezalatt végigrohantam tizenegy városon a keleti parttól a nyugati partig. Közben, csak azért, hogy ebben a száguldásban el ne felejtsem, mely városokban töltöttem némi időt, lejegyeztem néhány emlékeztető mondatot. Azokat egészítettem ki itthon, emlékezetemre is hagyatkozva, másfél-két év távolából. Pillanatfelvételek tehát emberekről, városokról; jellemábrázolásra, okok s okozatok összefüggésének kiderítésére nem is vállalkozhattam. De még a pillanatfelvétel is pontatlan meghatározás: a fényképezőgép objektíve objektív! Mit mondhatok tehát? 1984. június 17-től július 20-ig én ilyennek láttam azokat az embereket, akikkel szerencsém volt találkozni"A Könyv Magyarul!


Letöltések Az igazi Menlo Park ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az igazi Menlo Park ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  288
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9631410986
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1987
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Az igazi Menlo Park ebook, könyvet Az igazi Menlo Park FB2, Download Az igazi Menlo Park PDF , Download Az igazi Menlo Park MOBI, Online Az igazi Menlo Park könyvet, ingyenes letöltések Az igazi Menlo Park IPhone, Online könyvet Az igazi Menlo Park PDF, ingyenes Az igazi Menlo Park DJVU, ingyenes letöltések Az igazi Menlo Park TXT, letöltések Az igazi Menlo Park RTF, Online Az igazi Menlo Park FB2 , e-könyvet Az igazi Menlo Park letöltések TXT, ingyenes Az igazi Menlo Park letöltések könyvet, e-könyvet Az igazi Menlo Park download MOBI, letöltések Az igazi Menlo Park IPad, olvas Az igazi Menlo Park MOBI, olvas Az igazi Menlo Park DOC, ingyenes Az igazi Menlo Park AWZ, Download e-könyvet Az igazi Menlo Park iPad , ingyenes Az igazi Menlo Park DJVU, Download Az igazi Menlo Park e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az igazi Menlo Park DVD, olvas Az igazi Menlo Park TXT, Book Az igazi Menlo Park letöltések DJVU, Az igazi Menlo Park letöltések könyvet ingyenes, Az igazi Menlo Park letöltések könyvet pdf ingyenes, Az igazi Menlo Park pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az igazi Menlo Park pdf ingyenes, Az igazi Menlo Park letöltések könyvet epub ingyenes, Az igazi Menlo Park ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply