Az igazi Jackie Kennedy


“Lágy, érzékien csengő hangján leginkább helyeslő megjegyzéseket tett, leheletnyi, sikkesnek számító európai akcentussal. Tökéletes sminkjét a szeme körüli apró szarkalábak tánca keltette életre. Nagy szemeit hosszú szempillák árnyékolták. Orra rövid és kerek, arca széles, ajkai vörösen duzzadtak. Leginkább azonban hosszú
kezei vonták magukra a figyelmet. Gesztusaiban gőgös büszkeség, s egyúttal tagadhatatlan báj rejtőzött…” – írja főszereplője jellemzéséül könyvünk szerzője.
Legendává akart válni, és ehhez megfogadta apja tanácsát. “Ne adj ki semmit magadból, hagyj másokat találgatni!” Titokzatos és kiismerhetetlen maradt mindörökre, a maga elegáns és diszkrét módján forgolódott a közvélemény előtt, miközben titkai felett híven őrködött és senki sem tudhatta meg soha, mi zajlott lelkében. Egyszerre volt antik hősnő és bulvárlapok sztárja. Élete a hatalom, szerelem, luxus és szorongás határmezsgyéjén zajlott, világi dámaként, mégis magányosan. Irigyelten, de meg nem értetten.
Ki is volt hát igazából Jackie, aki azzal hívta fel magára a krónikások figyelmét, hogy a világ legnépszerűbb amerikai elnökének, John Fitzgerald Kennedynek özvegyeként házasságot kötött a világ egyik leggazdagabb emberével, Onasszisszal?
Bertrand Meyer-Stabley számos tanúvallomás segítségével igaz, árnyalt képet ad a XX. század egyik legtitokzatosabb asszonyáról.
A félig francia, félig ír Bertrand Meyer-Stabley számos életrajz szerzője, amelyeket több nyelvre is lefordítottak. Ő Az igazi Audrey Hepburn és Az igazi Grace Kelly című könyv szerzője is. Több német és spanyol hetilap, valamint az Elle magazin munkatársa.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az igazi Jackie Kennedy ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az igazi Jackie Kennedy ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  218
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  370 gr
  ISBN:
  9789637052002
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2103412 / 1015871
  Translator:


  TAGS:
  Online Az igazi Jackie Kennedy ebook, könyvet Az igazi Jackie Kennedy FB2, Download Az igazi Jackie Kennedy PDF , Download Az igazi Jackie Kennedy MOBI, Online Az igazi Jackie Kennedy könyvet, ingyenes letöltések Az igazi Jackie Kennedy IPhone, Online könyvet Az igazi Jackie Kennedy PDF, ingyenes Az igazi Jackie Kennedy DJVU, ingyenes letöltések Az igazi Jackie Kennedy TXT, letöltések Az igazi Jackie Kennedy RTF, Online Az igazi Jackie Kennedy FB2 , e-könyvet Az igazi Jackie Kennedy letöltések TXT, ingyenes Az igazi Jackie Kennedy letöltések könyvet, e-könyvet Az igazi Jackie Kennedy download MOBI, letöltések Az igazi Jackie Kennedy IPad, olvas Az igazi Jackie Kennedy MOBI, olvas Az igazi Jackie Kennedy DOC, ingyenes Az igazi Jackie Kennedy AWZ, Download e-könyvet Az igazi Jackie Kennedy iPad , ingyenes Az igazi Jackie Kennedy DJVU, Download Az igazi Jackie Kennedy e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az igazi Jackie Kennedy DVD, olvas Az igazi Jackie Kennedy TXT, Book Az igazi Jackie Kennedy letöltések DJVU, Az igazi Jackie Kennedy letöltések könyvet ingyenes, Az igazi Jackie Kennedy letöltések könyvet pdf ingyenes, Az igazi Jackie Kennedy pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az igazi Jackie Kennedy pdf ingyenes, Az igazi Jackie Kennedy letöltések könyvet epub ingyenes, Az igazi Jackie Kennedy ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply