Az ifjú Lin-csi vándorlásai


“Ha az eszetek helyén van, csakis magatokon dolgoztok ezután” – jelenti ki határozottan Su-la-ce, a 9. századi kínai buddhista szerzetes, aki ebben a művében mestere, Lin-csi apát ifjú kori gondolatait tárja elénk. Előző munkájában (Reggeli beszélgetések Lin-csi apát kolostorában) azt állította: “Magatok vagytok, nincs semmi más!” Mindkét figyelmeztetés azt jelenti, jó ha tudja az ember, rajta múlik minden. És annál jobb, minél gyakrabban gondol erre. Ennek tudatában kell megformálnunk magunkat, kialakítani viszonyunkat a világgal. A helyesen, jól megítélt viszonyokra épül azután az életünk. Hogy Lin-csi jól ismerte ennek a módját, birtokában volt a helyes látásnak és tudásnak, azt ezerkétszáz esztendő próbája igazolja. Mára Lin-csi a kínai csan (zen) buddhizmus egyik legjelentősebb és legismertebb alakjává vált a világ keleti és nyugati felén egyaránt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az ifjú Lin-csi vándorlásai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ifjú Lin-csi vándorlásai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  242
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  330 gr
  ISBN:
  9786155041136
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2081974 / 1007835  TAGS:
  Online Az ifjú Lin-csi vándorlásai ebook, könyvet Az ifjú Lin-csi vándorlásai FB2, Download Az ifjú Lin-csi vándorlásai PDF , Download Az ifjú Lin-csi vándorlásai MOBI, Online Az ifjú Lin-csi vándorlásai könyvet, ingyenes letöltések Az ifjú Lin-csi vándorlásai IPhone, Online könyvet Az ifjú Lin-csi vándorlásai PDF, ingyenes Az ifjú Lin-csi vándorlásai DJVU, ingyenes letöltések Az ifjú Lin-csi vándorlásai TXT, letöltések Az ifjú Lin-csi vándorlásai RTF, Online Az ifjú Lin-csi vándorlásai FB2 , e-könyvet Az ifjú Lin-csi vándorlásai letöltések TXT, ingyenes Az ifjú Lin-csi vándorlásai letöltések könyvet, e-könyvet Az ifjú Lin-csi vándorlásai download MOBI, letöltések Az ifjú Lin-csi vándorlásai IPad, olvas Az ifjú Lin-csi vándorlásai MOBI, olvas Az ifjú Lin-csi vándorlásai DOC, ingyenes Az ifjú Lin-csi vándorlásai AWZ, Download e-könyvet Az ifjú Lin-csi vándorlásai iPad , ingyenes Az ifjú Lin-csi vándorlásai DJVU, Download Az ifjú Lin-csi vándorlásai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ifjú Lin-csi vándorlásai DVD, olvas Az ifjú Lin-csi vándorlásai TXT, Book Az ifjú Lin-csi vándorlásai letöltések DJVU, Az ifjú Lin-csi vándorlásai letöltések könyvet ingyenes, Az ifjú Lin-csi vándorlásai letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ifjú Lin-csi vándorlásai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ifjú Lin-csi vándorlásai pdf ingyenes, Az ifjú Lin-csi vándorlásai letöltések könyvet epub ingyenes, Az ifjú Lin-csi vándorlásai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply