Az ifjú Ara


A világhírű olasz író, Alessandro Baricco új könyve 2015 tavaszán jelent meg Olaszországban, és azonnal a könyves listák élére ugrott. Bő fél év telt el azóta, s itt a magyar kiadás!
Az ifjú Ara tipikus Baricco-mű: tömör, titokzatos, sejtelmes-ködös, lassan és messziről kibontakozó történettel lepi meg olvasóját, melynek fókuszában egy látszólag közömbös szituáció áll: a családi ebédre betoppan az Ara, és keresi a Vőlegényét. Akiről nem sok mindent tud. Tudunk. És tudnak… no meg ennek fordítottja. Ki az Ara? És milyen a viszonya az Anyához, az Apához, a Nagyapához? A számtalan párhuzamos történetből aztán felsejlik valami egészen különleges viszonyrendszer, ami egyszerre bizarr és meghökkentő. Sokkoló és váratlan. Vagy ilyen, amikor a családi idill mögé pillantunk? Baricco szikével és metszőollóval boncol, rombol, lebont. Aztán mesél. Szűkszavúan, tűpontos megfogalmazással. Az eredmény: egy nagyregénybe kívánkozó dráma egy novella terjedelmében.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az ifjú Ara ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ifjú Ara ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  180
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9789632276953
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2639640 / 1149988  TAGS:
  Online Az ifjú Ara ebook, könyvet Az ifjú Ara FB2, Download Az ifjú Ara PDF , Download Az ifjú Ara MOBI, Online Az ifjú Ara könyvet, ingyenes letöltések Az ifjú Ara IPhone, Online könyvet Az ifjú Ara PDF, ingyenes Az ifjú Ara DJVU, ingyenes letöltések Az ifjú Ara TXT, letöltések Az ifjú Ara RTF, Online Az ifjú Ara FB2 , e-könyvet Az ifjú Ara letöltések TXT, ingyenes Az ifjú Ara letöltések könyvet, e-könyvet Az ifjú Ara download MOBI, letöltések Az ifjú Ara IPad, olvas Az ifjú Ara MOBI, olvas Az ifjú Ara DOC, ingyenes Az ifjú Ara AWZ, Download e-könyvet Az ifjú Ara iPad , ingyenes Az ifjú Ara DJVU, Download Az ifjú Ara e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ifjú Ara DVD, olvas Az ifjú Ara TXT, Book Az ifjú Ara letöltések DJVU, Az ifjú Ara letöltések könyvet ingyenes, Az ifjú Ara letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ifjú Ara pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ifjú Ara pdf ingyenes, Az ifjú Ara letöltések könyvet epub ingyenes, Az ifjú Ara ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply