Az időfelhasználás metszetei


Az életmód és kultúra szociológiai jelensége több nézőpontból és eszközzel, számos időbeli, térbeli, társadalmi, vagy tevékenységi metszetben közelíthető meg. Ezek egyike a mindennapi időfelhasználás, amelynek adathátterét hazai és európai időmérleg-vizsgálatok adják.
Az időfelhasználás szerkezeti elemzése során az értékelt, változatos, aktív időtől az értékét vesztő, egyoldalú, passzív idő képletéig jutuk el. A két szélsőség között épp oly folyamatos az átmenet, mint a szellemi-fizikai szabadság biztosító társadalmi jólét és a gúzsba kötő nélkülözés, szegénység között; a születéskor várható magas és alacsony életkor között; az értékén megfizetettt munka és a segélyezett életforma között; a testi-szellemi egészség és a korlátozó betegség, fogyatékosság között; a szoros napirend szerint és az időfolyamban élők között; a média rendeltetésszerű használata és a médiafüggőség között.
A rendszerváltozást követően a szabadrendelkezésű időn belül dominánssá váló tévénézés főként az anyagi és kulturális szegénység, betegség, kifáradás következménye. Kevésbé jellemző a foglalkoztatottakra, tanulókra, vagy azon népességcsoportokra, akiknek van aktív szabadidőtöltési szokásuk: olvasnak, sportolnak, kirándulnak, társaságba, kulturális intézményekbe járnak.
Az időfelhasználásban megjelenő szélsőségekkel és átmenetekkel számos demográfiai, gazdasági, kulturális mutató mozgása esik egybe. Kötetünk középpontjában ezen egybeesések, jelenségek, folyamatok vizsgálata áll.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az időfelhasználás metszetei ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az időfelhasználás metszetei ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  194
  Borító:
  FŰZVE
  Súly:
  260 gr
  ISBN:
  9789639494411
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2004
  Árukód:
  2100941 / 1111799
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Az időfelhasználás metszetei ebook, könyvet Az időfelhasználás metszetei FB2, Download Az időfelhasználás metszetei PDF , Download Az időfelhasználás metszetei MOBI, Online Az időfelhasználás metszetei könyvet, ingyenes letöltések Az időfelhasználás metszetei IPhone, Online könyvet Az időfelhasználás metszetei PDF, ingyenes Az időfelhasználás metszetei DJVU, ingyenes letöltések Az időfelhasználás metszetei TXT, letöltések Az időfelhasználás metszetei RTF, Online Az időfelhasználás metszetei FB2 , e-könyvet Az időfelhasználás metszetei letöltések TXT, ingyenes Az időfelhasználás metszetei letöltések könyvet, e-könyvet Az időfelhasználás metszetei download MOBI, letöltések Az időfelhasználás metszetei IPad, olvas Az időfelhasználás metszetei MOBI, olvas Az időfelhasználás metszetei DOC, ingyenes Az időfelhasználás metszetei AWZ, Download e-könyvet Az időfelhasználás metszetei iPad , ingyenes Az időfelhasználás metszetei DJVU, Download Az időfelhasználás metszetei e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az időfelhasználás metszetei DVD, olvas Az időfelhasználás metszetei TXT, Book Az időfelhasználás metszetei letöltések DJVU, Az időfelhasználás metszetei letöltések könyvet ingyenes, Az időfelhasználás metszetei letöltések könyvet pdf ingyenes, Az időfelhasználás metszetei pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az időfelhasználás metszetei pdf ingyenes, Az időfelhasználás metszetei letöltések könyvet epub ingyenes, Az időfelhasználás metszetei ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply