Az idő rövid története

Stephen W. Hawking - Az idő rövid története

Stephen Hawking Az idő rövid története című könyvének 1988-as megjelenése új korszakot nyitott a tudományos ismeretterjesztő írások történetében: hatalmas nemzetközi szenzációt keltett, negyven nyelvre fordították le,
és több mint kilencmillió példányban kelt el. Ez a könyv a XX. században klasszikussá vált, rengeteg meglepetéssel szolgáló tudományos ismeretterjesztő mű felújított és átdolgozott kiadásának illusztrált változata. Több mint 240 színes fotó, rajz és számítógépes grafika segíti az olvasót a szöveg még jobb megértéséhez. A kötet az ősrobbanástól az általános relativitáselméletig sok helyen próbára teszi a fantáziánkat, miközben kiszélesíti a világegyetemről alkotott elképzeléseinket. A végső elmélet keresésének történetéről, a tér és idő rejtelmeit feltáró kutatásokról olvashatunk Hawking tolmácsolásában, aki maga is rengeteget tett hozzá az
emberiség tudásához. Az idő rövid története Hawking klasszikussá vált bevezetője a kozmosszal kapcsolatos legfontosabb kérdésekbe.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az idő rövid története ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az idő rövid története ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  256
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  1020 gr
  ISBN:
  9789632520384
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2111858 / 1067148
  Translator:


  TAGS:
  Online Az idő rövid története ebook, könyvet Az idő rövid története FB2, Download Az idő rövid története PDF , Download Az idő rövid története MOBI, Online Az idő rövid története könyvet, ingyenes letöltések Az idő rövid története IPhone, Online könyvet Az idő rövid története PDF, ingyenes Az idő rövid története DJVU, ingyenes letöltések Az idő rövid története TXT, letöltések Az idő rövid története RTF, Online Az idő rövid története FB2 , e-könyvet Az idő rövid története letöltések TXT, ingyenes Az idő rövid története letöltések könyvet, e-könyvet Az idő rövid története download MOBI, letöltések Az idő rövid története IPad, olvas Az idő rövid története MOBI, olvas Az idő rövid története DOC, ingyenes Az idő rövid története AWZ, Download e-könyvet Az idő rövid története iPad , ingyenes Az idő rövid története DJVU, Download Az idő rövid története e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az idő rövid története DVD, olvas Az idő rövid története TXT, Book Az idő rövid története letöltések DJVU, Az idő rövid története letöltések könyvet ingyenes, Az idő rövid története letöltések könyvet pdf ingyenes, Az idő rövid története pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az idő rövid története pdf ingyenes, Az idő rövid története letöltések könyvet epub ingyenes, Az idő rövid története ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply