Az idő gyermekei

Adrian Tchaikovsky - Az idő gyermekei

Ki örökli az általunk teremtett új világot?

Az emberi faj maradéka elhagyja a haldokló Földet, és kétségbeesetten kutat új otthon után a csillagok között. Ősei nyomában járva az egykori aranykor legnagyobb kincsére bukkan: egy olyan bolygóra, amelyet annak idején terraformálással tettek alkalmassá az emberi élet fenntartására.

Ám az új édennel valami nincs rendben. Az évezredeken át magára hagyott bolygó élővilága ellenőrizetlenül fejlődött, és ez katasztrofális eredménnyel járt. A bolygó nem várja tárt karokkal az érkezőket, nem érintetlen, és főleg nem lakatlan. Az uralkodó faj az emberiség rémálmává változtatta a menedékül szánt Új Földet.

Két civilizáció kerül ütközési pályára, és mindkettő a határait feszegeti. Mindkettőnek meg kell fontolnia, mit tehet meg a túlélése érdekében. Mivel a tét a faj fennmaradása, korántsem mindegy, ki lesz az Új Föld birtokosa.

Igazi ötletparádé, a rangos Arthur C. Clarke díj győztese 2016-ban, az utóbbi évek egyik legkiugróbb sikerévé vált a tudományos fantasztikus irodalomban.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az idő gyermekei ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az idő gyermekei ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  612
  Cover:
  IN HARDCOVER
  Weight:
  570 gr
  ISBN:
  9789634700074
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2707995 / 1170056
  Translator:


  TAGS:
  Online Az idő gyermekei ebook, könyvet Az idő gyermekei FB2, Download Az idő gyermekei PDF , Download Az idő gyermekei MOBI, Online Az idő gyermekei könyvet, ingyenes letöltések Az idő gyermekei IPhone, Online könyvet Az idő gyermekei PDF, ingyenes Az idő gyermekei DJVU, ingyenes letöltések Az idő gyermekei TXT, letöltések Az idő gyermekei RTF, Online Az idő gyermekei FB2 , e-könyvet Az idő gyermekei letöltések TXT, ingyenes Az idő gyermekei letöltések könyvet, e-könyvet Az idő gyermekei download MOBI, letöltések Az idő gyermekei IPad, olvas Az idő gyermekei MOBI, olvas Az idő gyermekei DOC, ingyenes Az idő gyermekei AWZ, Download e-könyvet Az idő gyermekei iPad , ingyenes Az idő gyermekei DJVU, Download Az idő gyermekei e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az idő gyermekei DVD, olvas Az idő gyermekei TXT, Book Az idő gyermekei letöltések DJVU, Az idő gyermekei letöltések könyvet ingyenes, Az idő gyermekei letöltések könyvet pdf ingyenes, Az idő gyermekei pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az idő gyermekei pdf ingyenes, Az idő gyermekei letöltések könyvet epub ingyenes, Az idő gyermekei ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply