Az I. világháború napról napra


Amikor 1914 augusztusában kitört az I. világháború, sok európai politikai vezető úgy vélte, itt a lehetőség, hogy megtörje gazdasági és katonai riválisai hatalmát. A kormányok és a népek egyaránt hitték, igazságos háborút vívnak, és a legtöbben úgy vélték, a konfliktus rövid lesz. 1914 karácsonyára a remény, hogy a háború hamarosan véget ér, szertefoszlott, különösen a nyugati fronton, ahol a lövészárkok vonalai az Északi-tengertől egészen Svájcig húzódtak. A veszteségek hatalmasak voltak, és az elkövetkező négy évben tovább növekedtek. 1918-ra, amikor a háború véget ért, a becslések szerint körülbelül nyolcmillió katona esett el, és 21 millióan sebesültek meg. Az 1918-as fegyverszünet a régi Európa végét is jelentette egyben. Három birodalom bukását idézte elő: az osztrák-magyar, a német, és az orosz birodalomét, miközben világhatalmi státusba emelte az Egyesült Államokat. A háborút lezáró békerendszer azonnal megteremtette a következő világméretű konfliktus, a II. világháború kitörésének alapjait.
A kötet kronologikus sorrendben, rengeteg képpel illusztrálva követi napról napra a háború eseményeit.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az I. világháború napról napra ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az I. világháború napról napra ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  192
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  1020 gr
  ISBN:
  9789639329294
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2001
  Árukód:
  2114034 / 1019177
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Az I. világháború napról napra ebook, könyvet Az I. világháború napról napra FB2, Download Az I. világháború napról napra PDF , Download Az I. világháború napról napra MOBI, Online Az I. világháború napról napra könyvet, ingyenes letöltések Az I. világháború napról napra IPhone, Online könyvet Az I. világháború napról napra PDF, ingyenes Az I. világháború napról napra DJVU, ingyenes letöltések Az I. világháború napról napra TXT, letöltések Az I. világháború napról napra RTF, Online Az I. világháború napról napra FB2 , e-könyvet Az I. világháború napról napra letöltések TXT, ingyenes Az I. világháború napról napra letöltések könyvet, e-könyvet Az I. világháború napról napra download MOBI, letöltések Az I. világháború napról napra IPad, olvas Az I. világháború napról napra MOBI, olvas Az I. világháború napról napra DOC, ingyenes Az I. világháború napról napra AWZ, Download e-könyvet Az I. világháború napról napra iPad , ingyenes Az I. világháború napról napra DJVU, Download Az I. világháború napról napra e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az I. világháború napról napra DVD, olvas Az I. világháború napról napra TXT, Book Az I. világháború napról napra letöltések DJVU, Az I. világháború napról napra letöltések könyvet ingyenes, Az I. világháború napról napra letöltések könyvet pdf ingyenes, Az I. világháború napról napra pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az I. világháború napról napra pdf ingyenes, Az I. világháború napról napra letöltések könyvet epub ingyenes, Az I. világháború napról napra ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply