Az ezüsttrón


A Narnia Krónikája a Jó és Rossz örök háborúját meséli el. Olykor a csatamezőn, nyílt küzdelemben csap össze a fény az árnnyal, máskor a szív rejtett zugaiban. Ám legyenek az ütközetek akár a lélekben, akár a harcmezőn: minden összecsapás meghatározó erejű. Olyan utakon kalandozhatunk, amelyek a világ végére vezetnek, fantasztikus lényekkel köthetünk ismeretséget, megtudjuk, mi az árulás, mi a hőstett, mit jelent megnyerni vagy épp elveszíteni egy barátot. Kalandos utazás ez a fantázia birodalmában, ugyanakkor a legmélyebb valóságban. Sorozat ez, melyben minden mű önmagában is teljes egész, önállóan is lenyűgöző olvasmány. Lépj hát be az Alsó Világba és keresd velünk az elveszett herceget. A NARNIA KRÓNIKÁINAK HATODIK KÖTETE: Az ezüsttrón Narnia…, ahol az óriások szabadon kószálnak…, ahol gonosz varázslat és bűbáj uralkodik. Zord, hideg télben indul útnak két embergyerek, s egy különös lápi lény. Nincs senki Narniában, aki a segítségükre sietne, a király messzi vizekre hajózott, s egy gonosz kígyó az összes bátor szívű lovagot elpusztította már. Elmondhatatlan veszélyeken és sötét, mély barlangokon át tör előre a barátok maroknyi, nemes csapata, kiknek egyetlen célja a fogságban tartott herceg kiszabadítása. De vajon hol találnak rá? A föld felett? A föld alatt? Eljutnak Lennvilágba is, ahol a gonosz a leggyönyörűbb és leghalálosabb arcát mutatja meg.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az ezüsttrón ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ezüsttrón ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  308
  Cover:
  STITCHED
  Weight:
  240 gr
  ISBN:
  5999550301529
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2159248 / 1035441
  Translator:


  TAGS:
  Online Az ezüsttrón ebook, könyvet Az ezüsttrón FB2, Download Az ezüsttrón PDF , Download Az ezüsttrón MOBI, Online Az ezüsttrón könyvet, ingyenes letöltések Az ezüsttrón IPhone, Online könyvet Az ezüsttrón PDF, ingyenes Az ezüsttrón DJVU, ingyenes letöltések Az ezüsttrón TXT, letöltések Az ezüsttrón RTF, Online Az ezüsttrón FB2 , e-könyvet Az ezüsttrón letöltések TXT, ingyenes Az ezüsttrón letöltések könyvet, e-könyvet Az ezüsttrón download MOBI, letöltések Az ezüsttrón IPad, olvas Az ezüsttrón MOBI, olvas Az ezüsttrón DOC, ingyenes Az ezüsttrón AWZ, Download e-könyvet Az ezüsttrón iPad , ingyenes Az ezüsttrón DJVU, Download Az ezüsttrón e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ezüsttrón DVD, olvas Az ezüsttrón TXT, Book Az ezüsttrón letöltések DJVU, Az ezüsttrón letöltések könyvet ingyenes, Az ezüsttrón letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ezüsttrón pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ezüsttrón pdf ingyenes, Az ezüsttrón letöltések könyvet epub ingyenes, Az ezüsttrón ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply