Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás

Honti Rezső (Vál.) - Az ezeregyéjszaka meséi - Válogatás

"Azt mesélik – de Allah jobban tudja, mert kifürkészhetetlen az ő útja -, hogy rég elröppent esztendőkben, letűnt nemzedékek látta ősidőkben, hosszú századok ködében, a sötét múltak ölében Perzsia Khoraszán nevű városában élt két fivér, egy apa-anya gyermekei; egyiknek neve Kászim volt, a másiké Ali Baba. Apjuk már nem élt, a testvérek vita nélkül, emberségben osztozkodtak békességben a csekélyke örökségen. Az osztozkodás után Kászim gazdag nőt vett feleségül; az asszonynak mérhetetlen vagyona volt, pénz, föld, kert, ház, megtömött bolt: telis-teli minden jóval, drága kelmével. Viszont öccsének, Ali Babának szegény leány lett a párja: nem volt annak se háza se telke, se egy fél dinárja. Ezért hamar el is érték a jó módnak végét, igen gyorsan elköltötték apjuk örökségét és így történt, hogy a szegénység hamar nekik rontott, s ínségével rájuk rótt sok súlyos, terhes gondot. Ali Baba nem tudta, hogy mihez fogjon, hogyan keresse meg a kenyeret. Pedig észre és tanultságra alig akadt mása, oly finom volt műveltsége, oly nagy a tudása." – Részlet a könyvbőlA Könyv Magyarul!


Letöltések Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  292
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  210 gr
  ISBN:
  9789632520308
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2211019 / 1067227
  Series:


  TAGS:
  Online Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás ebook, könyvet Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás FB2, Download Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás PDF , Download Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás MOBI, Online Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás könyvet, ingyenes letöltések Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás IPhone, Online könyvet Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás PDF, ingyenes Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás DJVU, ingyenes letöltések Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás TXT, letöltések Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás RTF, Online Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás FB2 , e-könyvet Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás letöltések TXT, ingyenes Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás letöltések könyvet, e-könyvet Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás download MOBI, letöltések Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás IPad, olvas Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás MOBI, olvas Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás DOC, ingyenes Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás AWZ, Download e-könyvet Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás iPad , ingyenes Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás DJVU, Download Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás DVD, olvas Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás TXT, Book Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás letöltések DJVU, Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás letöltések könyvet ingyenes, Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás pdf ingyenes, Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás letöltések könyvet epub ingyenes, Az ezeregyéjszaka meséi – Válogatás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply