Az ezerarcú elme

Gervain Judit (Szerk.) - Kovács Kristóf (Szerk.) - Lukács Ágnes (Szerk.) - Racsmány Mihály (Szerk.) - Az ezerarcú elme

A megismeréstudomány az egyik legfiatalabb, ugyanakkor legizgalmasabb kutatási terület, mely nem kevesebbet tűzött ki célul, mint az emberi elme és az emberi természet megértését. E tudományág a pszichológia, a filozófia, a nyelvészet, a számítástechnika és a biológia találkozásából bontakozott ki az 1960-as években. Pléh Csaba e kutatási irányzat úttörői közé tartozik. Nemzetközileg elismert kutatásai mellett ő volt az, aki az első hazai kognitív tudományi műhelyeket megteremtette, s azóta is a magyar kognitív tudósok újabb és újabb generációinak tanítómestere. Hatvanadik születésnapja alkalmából volt és jelenlegi tanítványai, munkatársai ezzel a válogatással köszöntik a nyelvelsajátítás, a nyelvi feldolgozás, a kétnyelvűség, az emlékezet, az észlelés, a kognitív fejlődéslélektan, az evolúciós pszichológia, a filozófia és a tudománytörténet területéről. Pléh Csaba érdeklődésének és kutatásainak sokoldalúságát tükrözi, hogy a kötet a megismeréstudomány összes területéről közöl írásokat, melyek egyben átfogó körképet is nyújtanak a ma Magyarországon folyó kognitív tudományi kutatásokról.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az ezerarcú elme ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ezerarcú elme ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  17.4 x 24.4 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  546
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  ISBN:
  9630583097
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2005
  Árukód:


  TAGS:
  Online Az ezerarcú elme ebook, könyvet Az ezerarcú elme FB2, Download Az ezerarcú elme PDF , Download Az ezerarcú elme MOBI, Online Az ezerarcú elme könyvet, ingyenes letöltések Az ezerarcú elme IPhone, Online könyvet Az ezerarcú elme PDF, ingyenes Az ezerarcú elme DJVU, ingyenes letöltések Az ezerarcú elme TXT, letöltések Az ezerarcú elme RTF, Online Az ezerarcú elme FB2 , e-könyvet Az ezerarcú elme letöltések TXT, ingyenes Az ezerarcú elme letöltések könyvet, e-könyvet Az ezerarcú elme download MOBI, letöltések Az ezerarcú elme IPad, olvas Az ezerarcú elme MOBI, olvas Az ezerarcú elme DOC, ingyenes Az ezerarcú elme AWZ, Download e-könyvet Az ezerarcú elme iPad , ingyenes Az ezerarcú elme DJVU, Download Az ezerarcú elme e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ezerarcú elme DVD, olvas Az ezerarcú elme TXT, Book Az ezerarcú elme letöltések DJVU, Az ezerarcú elme letöltések könyvet ingyenes, Az ezerarcú elme letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ezerarcú elme pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ezerarcú elme pdf ingyenes, Az ezerarcú elme letöltések könyvet epub ingyenes, Az ezerarcú elme ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply