Az ezer dolláros bikinivonal


"Van pár dolog a városban, amitől még én is távol tartom magam. (Nekem elhiheted, V! )Mondanám, hogy kövesd te is a példámat, de sose voltál elég okos ahhoz, hogy hallgass a jó tanácsra.

Tíz évvel a középiskola elvégzése után Veronica Mars visszatér a kaliforniai Neptune-ba, a napsütötte, homokos tengerpartra, a bűnügyek és a korrupció városába. Jogi végzettsége dacára folytatja korábbi magánnyomozói munkáját, és küzd, hogy a Mars Nyomozóiroda fenn tudja tartani magát abból a kevéske pénzből, amit a házasságtörések felderítéséért kap. Ekkor talál rá az első komoly ügye.
Tavaszi szünet van. Az egyetemisták elözönlik Neptune-t, a part és a sétány fékevesztett bulik helyszínévé változik. Amikor az egyik partiról eltűnik egy lány, Veronicát kérik fel a nyomozásra.
Csakhogy az eset nem egyszerű. A ház, ahol a lányt utoljára látták, egy alvilági kapcsolatokkal rendelkező férfié, így Veronica beleártja magát a drogkereskedelem és a szervezett bűnözés veszélyes ügyeibe. Amikor a nyomozás gyökeres fordulatot vesz, kiderül, hogy az ügy döbbenetesen szoros összefüggésben van Veronica múltjával, és sokkal közelebbről érinti, mint gondolta volna.

Újabb lebilincselő detektívregény a Veronica Mars című televíziós sikersorozat és mozifilm alkotójától, Rob Thomastól ezúttal könyv alakban.
Nancy Drew találkozása Philip Marlowe-val. Az eredmény bomba jó.
/Stephen King/

Éles elme, kötélidegzet, csípős humor Ennek a sorozatnak nem akarjuk, hogy vége szakadjon.
/USA Today/

Bámulatos, milyen jól illeszkedik ez a kötet a Veronica Mars-sorozatba. Különösen, mert önmagában is megállja a helyét. Tévésorozatként mindig szerettem benne, hogy a humora és pimaszsága mellett van egy elég sötét oldala és személyes jellege is. A könyv szépen egyensúlyoz ezek között.
/The Daily Quirk/
"
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az ezer dolláros bikinivonal ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ezer dolláros bikinivonal ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  333
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  390 gr
  ISBN:
  9789633734353
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2653812 / 1152944
  Series:


  TAGS:
  Online Az ezer dolláros bikinivonal ebook, könyvet Az ezer dolláros bikinivonal FB2, Download Az ezer dolláros bikinivonal PDF , Download Az ezer dolláros bikinivonal MOBI, Online Az ezer dolláros bikinivonal könyvet, ingyenes letöltések Az ezer dolláros bikinivonal IPhone, Online könyvet Az ezer dolláros bikinivonal PDF, ingyenes Az ezer dolláros bikinivonal DJVU, ingyenes letöltések Az ezer dolláros bikinivonal TXT, letöltések Az ezer dolláros bikinivonal RTF, Online Az ezer dolláros bikinivonal FB2 , e-könyvet Az ezer dolláros bikinivonal letöltések TXT, ingyenes Az ezer dolláros bikinivonal letöltések könyvet, e-könyvet Az ezer dolláros bikinivonal download MOBI, letöltések Az ezer dolláros bikinivonal IPad, olvas Az ezer dolláros bikinivonal MOBI, olvas Az ezer dolláros bikinivonal DOC, ingyenes Az ezer dolláros bikinivonal AWZ, Download e-könyvet Az ezer dolláros bikinivonal iPad , ingyenes Az ezer dolláros bikinivonal DJVU, Download Az ezer dolláros bikinivonal e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ezer dolláros bikinivonal DVD, olvas Az ezer dolláros bikinivonal TXT, Book Az ezer dolláros bikinivonal letöltések DJVU, Az ezer dolláros bikinivonal letöltések könyvet ingyenes, Az ezer dolláros bikinivonal letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ezer dolláros bikinivonal pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ezer dolláros bikinivonal pdf ingyenes, Az ezer dolláros bikinivonal letöltések könyvet epub ingyenes, Az ezer dolláros bikinivonal ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply