Az Excalibur keresése I.

Anthony Sheenard - Az Excalibur keresése I.

"Egy ismeretlen hatalom tizenkétmillió kínait telepített át a 24. század végén egyetlen éjszaka alatt a Földtől több mint hatvan fényévnyire, a Nagy Medve hét csillaga közül az egyikhez. A telepesek nem egy bolygóra érkeztek meg, hanem egy vonósugarakkal összekapcsolt és lakhatóvá tett aszteroidamezőbe. Az lett a feladatuk, hogy őrizzék a titokzatos ""égi kaput"", s ennek érdekében visszatértek őseik hitéhez, Konfuciusz szabályaihoz, Buddha tanításaihoz, és felélesztették a taoista mágikus metódusokat is.
Ám hatszáz év elteltével, a harmadik évezred utolsó éveiben az ""égi kapu"" – akármi is legyen az – veszélybe kerül. Ennek egy oka van: erre téved az időközben műkincskereskedőből kalóznak állt York Ketchikan, és szerelmes lesz egy gyönyőrű nőbe, aki a Jádevirág nevet viseli. Így aztán a Tízezer Szikla Menedékének lakói hirtelen egy hatalmas háború kellős közepében találják magukat, amelyben nem csak különböző fajokkal, hanem saját démonaikkal és szellemeikkel is meg kell vívniuk. Ehhez pedig a felmérhetetlen erejű, csapásmérő fegyverek és csillagrombolók mellett ősi ereklyékre is szükség van…

Anthony Sheenard az ősi kínai és kelta kultúrát megidéző, évezredeken átívelő regénye mesterien ötvözi a misztikumot a science-fictionnel, és a tőle megszokott, humoros és kalandos módon vezeti be az olvasót egy olyan világba, ahol a szupercivilizációktól ellesett technika és a mágia lényegében megkülönböztethetetlen egymástól. A Mysterious Universe világának e nagyszabású regénye jó néhány lépéssel közelebb visz az emberiség végzetének megfejtéséhez."
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az Excalibur keresése I. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az Excalibur keresése I. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  448
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  430 gr
  ISBN:
  9789639940543
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2706425 / 1169057
  Series:


  TAGS:
  Online Az Excalibur keresése I. ebook, könyvet Az Excalibur keresése I. FB2, Download Az Excalibur keresése I. PDF , Download Az Excalibur keresése I. MOBI, Online Az Excalibur keresése I. könyvet, ingyenes letöltések Az Excalibur keresése I. IPhone, Online könyvet Az Excalibur keresése I. PDF, ingyenes Az Excalibur keresése I. DJVU, ingyenes letöltések Az Excalibur keresése I. TXT, letöltések Az Excalibur keresése I. RTF, Online Az Excalibur keresése I. FB2 , e-könyvet Az Excalibur keresése I. letöltések TXT, ingyenes Az Excalibur keresése I. letöltések könyvet, e-könyvet Az Excalibur keresése I. download MOBI, letöltések Az Excalibur keresése I. IPad, olvas Az Excalibur keresése I. MOBI, olvas Az Excalibur keresése I. DOC, ingyenes Az Excalibur keresése I. AWZ, Download e-könyvet Az Excalibur keresése I. iPad , ingyenes Az Excalibur keresése I. DJVU, Download Az Excalibur keresése I. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az Excalibur keresése I. DVD, olvas Az Excalibur keresése I. TXT, Book Az Excalibur keresése I. letöltések DJVU, Az Excalibur keresése I. letöltések könyvet ingyenes, Az Excalibur keresése I. letöltések könyvet pdf ingyenes, Az Excalibur keresése I. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az Excalibur keresése I. pdf ingyenes, Az Excalibur keresése I. letöltések könyvet epub ingyenes, Az Excalibur keresése I. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply