Az Éva-elv


Napjainkban egyre több nő őrlődik a nehéz próbálkozások közepette, melyek révén a magánéletet és a karriert, a gyermekvállalást és a munkát próbálja összehangolni.
És egyre többen vetik el a családalapítás gondolatát, mert attól félnek, hogy az önmegvalósítás és a család nem fér össze. Amit sokan éreznek, csak nem mernek kimondani: mindezt elsősorban a család sínyli meg, és végtére is a nők maguk. A feminizmus csak egy téveszme volt? Az önmegvalósítás pedig csak élethazugság?
Eva Herman olyan kérdéseket feszeget, melyek sokáig tabunak számítottak. A "Miss Tévéhíradó" és egyben édesanya személyes hangvételű könyve elkötelezett és provokatív védőbeszéd a nőiesség gyökereihez való visszatérés és a nők valós erősségei mellett.
Eva Herman 1958-ban született Emdenben, A Bayerischer Rundfunknál szerzett újságírói képesítést, ahol számtalan rádió- és tévéműsort vezetett. 1988 óta az NDR jelenti számára a hazai pályát. Ennél az adónál lett híradós műsorvezető, 1997 óta saját, havonta jelentkező Herman & Tietjen című talkshow-ját vezeti, 2001-től pedig a Ki látta? című kultuszvetélkedő is a nevéhez fűződik. Számos könyve is megjelent, többek között A szoptatás öröme (2003) és A gyermekem átalussza az éjszakát (2005).A Könyv Magyarul!


Letöltések Az Éva-elv ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az Éva-elv ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  254
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  410 gr
  ISBN:
  9789638819123
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2209191 / 1065303
  Translator:


  TAGS:
  Online Az Éva-elv ebook, könyvet Az Éva-elv FB2, Download Az Éva-elv PDF , Download Az Éva-elv MOBI, Online Az Éva-elv könyvet, ingyenes letöltések Az Éva-elv IPhone, Online könyvet Az Éva-elv PDF, ingyenes Az Éva-elv DJVU, ingyenes letöltések Az Éva-elv TXT, letöltések Az Éva-elv RTF, Online Az Éva-elv FB2 , e-könyvet Az Éva-elv letöltések TXT, ingyenes Az Éva-elv letöltések könyvet, e-könyvet Az Éva-elv download MOBI, letöltések Az Éva-elv IPad, olvas Az Éva-elv MOBI, olvas Az Éva-elv DOC, ingyenes Az Éva-elv AWZ, Download e-könyvet Az Éva-elv iPad , ingyenes Az Éva-elv DJVU, Download Az Éva-elv e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az Éva-elv DVD, olvas Az Éva-elv TXT, Book Az Éva-elv letöltések DJVU, Az Éva-elv letöltések könyvet ingyenes, Az Éva-elv letöltések könyvet pdf ingyenes, Az Éva-elv pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az Éva-elv pdf ingyenes, Az Éva-elv letöltések könyvet epub ingyenes, Az Éva-elv ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply