Az erkölcsi nevelés új perspektívái


E neveléselméleti munkámban, melyet gyakorló pedagógusok, tanár szakos hallgatók és az erkölcsi nevelés aktuális problémái iránt érdeklődő szélesebb olvasóközönség számára írtam, korunk egyik legfontosabb kérdéskörével: a posztmodern életérzés és a plurális értékvilág elbizonytalanító közegében működő értékközpontú nevelés alapvető kérdéseivel foglalkozom. A minden ember számára élhető világ morális feltételeinek megteremtése és megőrzése a mai modern társadalom egyik legfontosabb feladata. A jövő társadalmának morális minőségét leginkább a jelenkor iskoláinak értékközvetítő és értékteremtő munkája alapozza meg. Miképpen tud korunk neveléstudománya ennek a komoly kihívásnak megfelelni? A különböző nézőpontú pedagógiai-szakmai viták erőterében igen fontosnak és szükségesnek tartom azt, hogy a társadalom jövőjét is formáló erkölcsi nevelés kérdéseiben az Olvasót egy szerteágazó és izgalmas szellemi kalandra hívjam.

Dr. Pálvölgyi Ferenc a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem oktatója. Pedagógia szakos bölcsészdiplomája (ELTE) mellett katolikus hittanár (PPKE) és egyházkarnagy (OMCE) képesítést is szerzett. Tudományos (PhD) fokozatát a révkomáromi Selye János Egyetem ítélte oda. Három évtizedes tanári pályája során minden iskolafokon tanított, s úgy az egyházi, mint a világi nevelésben komoly tapasztalatokat gyűjtött. Fő kutatási területe a pedagógiai modellek vizsgálata, s ennek alapján az erkölcsi nevelés elméletének és gyakorlatának fejlesztése.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az erkölcsi nevelés új perspektívái ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az erkölcsi nevelés új perspektívái ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  hibátlan, olvasatlan példány
  Publisher:
  L’Harmattan Kiadó
  Number of Pages:
  264
  Kötés:
  puhatáblás, ragasztókötött
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  0359000938159
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  SL#2104460881  TAGS:
  Online Az erkölcsi nevelés új perspektívái ebook, könyvet Az erkölcsi nevelés új perspektívái FB2, Download Az erkölcsi nevelés új perspektívái PDF , Download Az erkölcsi nevelés új perspektívái MOBI, Online Az erkölcsi nevelés új perspektívái könyvet, ingyenes letöltések Az erkölcsi nevelés új perspektívái IPhone, Online könyvet Az erkölcsi nevelés új perspektívái PDF, ingyenes Az erkölcsi nevelés új perspektívái DJVU, ingyenes letöltések Az erkölcsi nevelés új perspektívái TXT, letöltések Az erkölcsi nevelés új perspektívái RTF, Online Az erkölcsi nevelés új perspektívái FB2 , e-könyvet Az erkölcsi nevelés új perspektívái letöltések TXT, ingyenes Az erkölcsi nevelés új perspektívái letöltések könyvet, e-könyvet Az erkölcsi nevelés új perspektívái download MOBI, letöltések Az erkölcsi nevelés új perspektívái IPad, olvas Az erkölcsi nevelés új perspektívái MOBI, olvas Az erkölcsi nevelés új perspektívái DOC, ingyenes Az erkölcsi nevelés új perspektívái AWZ, Download e-könyvet Az erkölcsi nevelés új perspektívái iPad , ingyenes Az erkölcsi nevelés új perspektívái DJVU, Download Az erkölcsi nevelés új perspektívái e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az erkölcsi nevelés új perspektívái DVD, olvas Az erkölcsi nevelés új perspektívái TXT, Book Az erkölcsi nevelés új perspektívái letöltések DJVU, Az erkölcsi nevelés új perspektívái letöltések könyvet ingyenes, Az erkölcsi nevelés új perspektívái letöltések könyvet pdf ingyenes, Az erkölcsi nevelés új perspektívái pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az erkölcsi nevelés új perspektívái pdf ingyenes, Az erkölcsi nevelés új perspektívái letöltések könyvet epub ingyenes, Az erkölcsi nevelés új perspektívái ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply