Az erény természete

Bereczkei Tamás - Az erény természete

Önzetlenség, nagylelkűség, önfeláldozás, a felebarát és önmagunk egyképp való szeretése a legszebb, az igazán igazi emberi tulajdonság. Igen ám, de a nagy szívjóságnak evolúciós szempontból éppúgy haszonnal kell járnia, mint a létért való küzdelem agressziójának.
Az altruizmus evolúcióelméleti szemlélete a legújabb tudományok egyike. Hazánkban a szerző a téma egyik legkiválóbb képviselője.
A jócselekedet kiváltja a rokonszenvet, növeli a csoporton belüli presztízst és ezzel biztonságot ad – írja. De a témához hozzátartozik a kísérleti játékelmélet kooperatív stratégiájának vizsgálata, az antropológiai kutatások, illetve a kognitív és idegtudományok sok-sok eredménye is. Ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy átfogó és a lehetőségeinkhez mérten teljes képet kapjunk az emberi önzetlenség természetéről.
Az evolúciós erők szelekciós folyamatai éppenséggel az együttműködési stratégiához vezetnek. Ezt a tanulságot pedig jó tudni. Ebben bízhatunk a jövőben is.
Bereczkei Tamás egyetemi tanár, az MTA doktora. Az evolúciós pszichológia nemzetközileg ismert képviselője. Kutatásaiban elsősorban az emberi viselkedés alapvető indítékaival és pszichológiai mechanizmusaival foglalkozik. Az önzetlenség és együttműködés problémakörén túlmenően a párválasztás, szülői gondoskodás és a szocializáció kérdéseiben is jelentős pszichológiai eredményeket ért el.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az erény természete ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az erény természete ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  314
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  520 gr
  ISBN:
  9789632790190
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2201529 / 1056106
  Series:


  TAGS:
  Online Az erény természete ebook, könyvet Az erény természete FB2, Download Az erény természete PDF , Download Az erény természete MOBI, Online Az erény természete könyvet, ingyenes letöltések Az erény természete IPhone, Online könyvet Az erény természete PDF, ingyenes Az erény természete DJVU, ingyenes letöltések Az erény természete TXT, letöltések Az erény természete RTF, Online Az erény természete FB2 , e-könyvet Az erény természete letöltések TXT, ingyenes Az erény természete letöltések könyvet, e-könyvet Az erény természete download MOBI, letöltések Az erény természete IPad, olvas Az erény természete MOBI, olvas Az erény természete DOC, ingyenes Az erény természete AWZ, Download e-könyvet Az erény természete iPad , ingyenes Az erény természete DJVU, Download Az erény természete e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az erény természete DVD, olvas Az erény természete TXT, Book Az erény természete letöltések DJVU, Az erény természete letöltések könyvet ingyenes, Az erény természete letöltések könyvet pdf ingyenes, Az erény természete pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az erény természete pdf ingyenes, Az erény természete letöltések könyvet epub ingyenes, Az erény természete ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply