Az eredményes tanulás titka

Christian Grüning - Az eredményes tanulás titka

Az eredményes tanulás titka többrétű: motiváció; koncentráció; stresszmenedzsment; időgazdálkodás; memória.
A könyv gyakorlatainak elvégzése után gyorsabban és – ami még fontosabb – értőbben fogunk tudni olvasni (gyorsolvasás). A komplexebb információkat is könnyen az agy működési szabályainak megfelelően tudjuk majd feldolgozni, és fáradság nélkül hozzá tudjuk kapcsolni a már meglévő tudásunkhoz (elmetérképezés). Az így megszerkesztett tudás könnyen újraszerkeszthetővé válik, hogy a kellő pillanatban rendelkezésre álljon (memorizálási stratégiák és mnemotechnika). Ezt a folyamatot erősíti a helyes időgazdálkodás. Megtanuljuk, hogyan javítsuk koncentrációképességünket, és hogyan alakíthatunk ki erős motivációt a fontos feladatok elvégzéséhez. És mindezt lehetőleg stresszmentesen. Hihetetlenül hangzik, ugye?
A szerző már egyetemi tanulmányai alatt létrehozta saját, továbbképzéssel foglalkozó egyesületét.
Egy tehetséggondozó alapítványnál gyerekeket készített fel a memória-világbajnokságra, ekkor kezdett el a hatékony tanulási- és munkatechnikák területével elmélyülten foglalkozni. A képzési intézet vezetői feladatai mellett egyetemi docensként és gazdasági mediátorként tevékenykedik.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az eredményes tanulás titka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az eredményes tanulás titka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  170
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9789639910713
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2223038 / 1078898
  Translator:


  TAGS:
  Online Az eredményes tanulás titka ebook, könyvet Az eredményes tanulás titka FB2, Download Az eredményes tanulás titka PDF , Download Az eredményes tanulás titka MOBI, Online Az eredményes tanulás titka könyvet, ingyenes letöltések Az eredményes tanulás titka IPhone, Online könyvet Az eredményes tanulás titka PDF, ingyenes Az eredményes tanulás titka DJVU, ingyenes letöltések Az eredményes tanulás titka TXT, letöltések Az eredményes tanulás titka RTF, Online Az eredményes tanulás titka FB2 , e-könyvet Az eredményes tanulás titka letöltések TXT, ingyenes Az eredményes tanulás titka letöltések könyvet, e-könyvet Az eredményes tanulás titka download MOBI, letöltések Az eredményes tanulás titka IPad, olvas Az eredményes tanulás titka MOBI, olvas Az eredményes tanulás titka DOC, ingyenes Az eredményes tanulás titka AWZ, Download e-könyvet Az eredményes tanulás titka iPad , ingyenes Az eredményes tanulás titka DJVU, Download Az eredményes tanulás titka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az eredményes tanulás titka DVD, olvas Az eredményes tanulás titka TXT, Book Az eredményes tanulás titka letöltések DJVU, Az eredményes tanulás titka letöltések könyvet ingyenes, Az eredményes tanulás titka letöltések könyvet pdf ingyenes, Az eredményes tanulás titka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az eredményes tanulás titka pdf ingyenes, Az eredményes tanulás titka letöltések könyvet epub ingyenes, Az eredményes tanulás titka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply