Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig

Marc Bonnet-Mesimbert - Claudine Muller - Boleslaw Suszka - Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig

A magyar erdészeti szakirodalomból régóta hiánycikk az erdei magvakkal foglalkozó mű. A legutóbbi ilyen témájú kiadvány az OEF által 1958-ban kiadott Erdészeti maggazdálkodási utasítás volt. Időközben az európai erdészeti magkutatás számos, a gyakorlatban is jól hasznosítható eredményt ért el, amelyek a magyar csemetekert kezelők és magkereskedők előtt többnyire ismeretlenek maradtak. A kutatásban úttörő szerepet játszottak a francia és a lengyel magkutatók, Claudine Muller, Marc Bonnet-Masimbert és Boleslaw Suszka, akik francia nyelven, 1994-ban megjelent Az erdei lombos fák magjai – a begyűjtéstől a vetésig – című könyvükben tették közzé eredményeiket. 2005-ben elkészült a könyv magyar nyelvű fordítása is, dr. Zsombor Ferenc és dr. Barna Tamás munkájának köszönhetően. Az eredeti könyvet, amely az általános magkezelési tudnivalókon kívül speciális magismereti- és magkezelési tudnivalókat tartalmaz, a fordítók kiegészítették az akác és a fehér nyár magjára vonatkozó ismeretekkel is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  290
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  510 gr
  ISBN:
  9789632864563
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2200489 / 1054583  TAGS:
  Online Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig ebook, könyvet Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig FB2, Download Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig PDF , Download Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig MOBI, Online Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig könyvet, ingyenes letöltések Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig IPhone, Online könyvet Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig PDF, ingyenes Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig DJVU, ingyenes letöltések Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig TXT, letöltések Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig RTF, Online Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig FB2 , e-könyvet Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig letöltések TXT, ingyenes Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig letöltések könyvet, e-könyvet Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig download MOBI, letöltések Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig IPad, olvas Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig MOBI, olvas Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig DOC, ingyenes Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig AWZ, Download e-könyvet Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig iPad , ingyenes Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig DJVU, Download Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig DVD, olvas Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig TXT, Book Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig letöltések DJVU, Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig letöltések könyvet ingyenes, Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig letöltések könyvet pdf ingyenes, Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig pdf ingyenes, Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig letöltések könyvet epub ingyenes, Az erdei lombos fák magjai a begyűjtéstől a vetésig ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply