Az engedelmes kutya


Minden kutyatulajdonos álma egy barátságos, vidám és mindenekelőtt jól nevelt családi kutya.
De ilyen kutyát nem kaphatunk meg csak úgy készen. Ehhez komoly nevelés szükséges, amely során az ember és a kutya is tanulnak, törődnek egymással, megértik a másik jeleit, kiépítik a kölcsönös bizalmat és kötődést, és örömüket lelik az együttlétben. A nevelésben fontos szerepe lehet egy kísérőkutya-vizsgán való részvétel. Ebből a könyvből minden lényeges dolgot megtudhatunk a vizsgáról és a kutya felkészítéséről.

A tartalomból:

Előszó
Kutyanevelés

Kísérőkutya-vizsga és viselkedésteszt
Mi is ez?

A kutyatartó háttérismereti vizsgája
Közömbösségi próba

A kísérőkutya-vizsga és a viselkedésteszt
gyakorlati része
Vizsga a gyakorlótéren
Vizsga utcai forgalomban

Függelék
Zárszó
A szerzőről
Köszönetnyilvánítás

Hogyan etessük kutyánkat (macskánkat)? (Happy Dog)
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az engedelmes kutya ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az engedelmes kutya ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  96
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  240 gr
  ISBN:
  9789632783123
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2236168 / 1090933
  Series:


  TAGS:
  Online Az engedelmes kutya ebook, könyvet Az engedelmes kutya FB2, Download Az engedelmes kutya PDF , Download Az engedelmes kutya MOBI, Online Az engedelmes kutya könyvet, ingyenes letöltések Az engedelmes kutya IPhone, Online könyvet Az engedelmes kutya PDF, ingyenes Az engedelmes kutya DJVU, ingyenes letöltések Az engedelmes kutya TXT, letöltések Az engedelmes kutya RTF, Online Az engedelmes kutya FB2 , e-könyvet Az engedelmes kutya letöltések TXT, ingyenes Az engedelmes kutya letöltések könyvet, e-könyvet Az engedelmes kutya download MOBI, letöltések Az engedelmes kutya IPad, olvas Az engedelmes kutya MOBI, olvas Az engedelmes kutya DOC, ingyenes Az engedelmes kutya AWZ, Download e-könyvet Az engedelmes kutya iPad , ingyenes Az engedelmes kutya DJVU, Download Az engedelmes kutya e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az engedelmes kutya DVD, olvas Az engedelmes kutya TXT, Book Az engedelmes kutya letöltések DJVU, Az engedelmes kutya letöltések könyvet ingyenes, Az engedelmes kutya letöltések könyvet pdf ingyenes, Az engedelmes kutya pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az engedelmes kutya pdf ingyenes, Az engedelmes kutya letöltések könyvet epub ingyenes, Az engedelmes kutya ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply