Az én színrevitele

Dobos István - Az én színrevitele

A szerző alapfeltevése szerint szinte szükségszerű, hogy az elbeszélő az önazonosság megváltozásához vezető határátlépés állapotában alkotja újra az elbeszélt ént. Az önéletíró a másik kerülőútján jut el önmagához. A visszaemlékezések összetett távlatmozgásában a fölidéző és a fölidézett tudatok kölcsönhatását kell feltételezni, így az emlékezet és a képzelet élesen nem választható el egymástól. Az én színrevitelére vállalkozó önéletírás szükségképpen fölülírja az életrajz valóságos eseményeit. Nem az aláírással biztosított tényszerű megfelelés, hanem az elmondás által kifejeződő igazság az önéletírás hitelességének forrása. Déry Tibor, Esterházy Péter, Illyés Gyula, Kassák Lajos, Márai Sándor, Móricz Zsigmond, Nagy Lajos, Németh László, Szabó Dezső, Vas István vagy Veres Péter önéletrajzi fikciói egymástól eltérő önértelmező stratégiák, irodalomfelfogások és művészeti hitvallások jegyében készültek. A kötet műértelmezései újratárgyalják, s végigviszik a kidolgozott elméleti szempontrendszert.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az én színrevitele ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az én színrevitele ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  280
  Cover:
  STITCHED
  Weight:
  440 gr
  ISBN:
  9789635066131
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2103056 / 1121311  TAGS:
  Online Az én színrevitele ebook, könyvet Az én színrevitele FB2, Download Az én színrevitele PDF , Download Az én színrevitele MOBI, Online Az én színrevitele könyvet, ingyenes letöltések Az én színrevitele IPhone, Online könyvet Az én színrevitele PDF, ingyenes Az én színrevitele DJVU, ingyenes letöltések Az én színrevitele TXT, letöltések Az én színrevitele RTF, Online Az én színrevitele FB2 , e-könyvet Az én színrevitele letöltések TXT, ingyenes Az én színrevitele letöltések könyvet, e-könyvet Az én színrevitele download MOBI, letöltések Az én színrevitele IPad, olvas Az én színrevitele MOBI, olvas Az én színrevitele DOC, ingyenes Az én színrevitele AWZ, Download e-könyvet Az én színrevitele iPad , ingyenes Az én színrevitele DJVU, Download Az én színrevitele e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az én színrevitele DVD, olvas Az én színrevitele TXT, Book Az én színrevitele letöltések DJVU, Az én színrevitele letöltések könyvet ingyenes, Az én színrevitele letöltések könyvet pdf ingyenes, Az én színrevitele pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az én színrevitele pdf ingyenes, Az én színrevitele letöltések könyvet epub ingyenes, Az én színrevitele ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply