Az én első tisztességes napom

Balázs Lajos - Az én első tisztességes napom

Hármaskönyvbe rendezte korábban megjelent szokásmonográfia-sorozatát dr. Balázs Lajos, Csíkszentdomokos átmeneti szokásainak kutatója, munkáját kiegészítve újabb kutatásainak eredményeivel, e felhalmozott tudás- és tapasztalatanyag révén megfogalmazott következtetésekkel. Az én első tisztességes napom. Párválasztás és lakodalom Csíkszentdomokoson című kötet, a sorozat második része, választott címe az egyén első nagy társadalmi felértékelődésének metaforája. A monográfia szándéka érzékeltetni, megvilágítani a házasság mint sorsforduló megvalósulásának három szintjét: polgári (hivatalos, állami) esküvő, egyházi esküvő és lakodalom. Dr. Balázs Lajos csíkszentdomokosi hármaskönyve a magyar nyelvterület nyolc egyetemén ajánlott bibliográfia, idézettségük sokkal magasabb, mint bármely más néprajzi kiadvány. A könyvet amellett, hogy egyetemi tananyag a nagyközönségnek is szánjuk, ugyanis tudományos rigurozitása mellett rendkívül olvasmányos, a szokások leírása által egy letűnőfélben lévő kultúrát, tudást elevenít fel az olvasóban, fogódzót ad ahhoz, hogy emberibben viszonyuljunk életünk meghatározó eseményeihez.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az én első tisztességes napom ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az én első tisztességes napom ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  448
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  245 gr
  ISBN:
  9789736653810
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2587278 / 1142311
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Az én első tisztességes napom ebook, könyvet Az én első tisztességes napom FB2, Download Az én első tisztességes napom PDF , Download Az én első tisztességes napom MOBI, Online Az én első tisztességes napom könyvet, ingyenes letöltések Az én első tisztességes napom IPhone, Online könyvet Az én első tisztességes napom PDF, ingyenes Az én első tisztességes napom DJVU, ingyenes letöltések Az én első tisztességes napom TXT, letöltések Az én első tisztességes napom RTF, Online Az én első tisztességes napom FB2 , e-könyvet Az én első tisztességes napom letöltések TXT, ingyenes Az én első tisztességes napom letöltések könyvet, e-könyvet Az én első tisztességes napom download MOBI, letöltések Az én első tisztességes napom IPad, olvas Az én első tisztességes napom MOBI, olvas Az én első tisztességes napom DOC, ingyenes Az én első tisztességes napom AWZ, Download e-könyvet Az én első tisztességes napom iPad , ingyenes Az én első tisztességes napom DJVU, Download Az én első tisztességes napom e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az én első tisztességes napom DVD, olvas Az én első tisztességes napom TXT, Book Az én első tisztességes napom letöltések DJVU, Az én első tisztességes napom letöltések könyvet ingyenes, Az én első tisztességes napom letöltések könyvet pdf ingyenes, Az én első tisztességes napom pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az én első tisztességes napom pdf ingyenes, Az én első tisztességes napom letöltések könyvet epub ingyenes, Az én első tisztességes napom ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply