Az én Csernobilom

Stolmár Aladár - Az én Csernobilom

Stolmár Aladár egyike az első magyar atomerőműves mérnököknek. Moszkvai tanulmányai után a Paksi Atomerőmű tervezése során a szovjet partnerekkel közösen ő dolgozta ki az új, a nemzetközi előírásoknak megfelelő atomerőművi biztonsági szabványt a szovjet VVER típusú atomerőművekre. Ehhez kapcsolódott az eleddig még nem publikált meghiúsult kísérlet is, mely a Szovjetunióban épült RBMK (csernobili) típusú atomerőműveknek ezen szabványok szerinti átalakítására irányult. 1985-ben, amikor a Paksi Atomerőművel kapcsolatos bírósági eljárásokat titkossá nyilvánították, az Amerikai Egyesült Államokba emigrált. Itt az Energiaügyi Minisztériumban (DOE) aktív szereplője volt annak a tevékenységnek, mely a Szovjetuniót történelme során először rábírta, hogy a nemzetközi közvélemény számára jelentést adjon ki egy belügyéről, a csernobili üzemzavarról. A nagy sikerű angol kiadás után végre magyarul is olvasható a szerző visszaemlékezése az érintett műszaki kérdésekre és a történelmi eseményekre, amelyeknek részese volt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az én Csernobilom ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az én Csernobilom ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  88
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  120 gr
  ISBN:
  9789630668880
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2203808 / 1059033  TAGS:
  Online Az én Csernobilom ebook, könyvet Az én Csernobilom FB2, Download Az én Csernobilom PDF , Download Az én Csernobilom MOBI, Online Az én Csernobilom könyvet, ingyenes letöltések Az én Csernobilom IPhone, Online könyvet Az én Csernobilom PDF, ingyenes Az én Csernobilom DJVU, ingyenes letöltések Az én Csernobilom TXT, letöltések Az én Csernobilom RTF, Online Az én Csernobilom FB2 , e-könyvet Az én Csernobilom letöltések TXT, ingyenes Az én Csernobilom letöltések könyvet, e-könyvet Az én Csernobilom download MOBI, letöltések Az én Csernobilom IPad, olvas Az én Csernobilom MOBI, olvas Az én Csernobilom DOC, ingyenes Az én Csernobilom AWZ, Download e-könyvet Az én Csernobilom iPad , ingyenes Az én Csernobilom DJVU, Download Az én Csernobilom e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az én Csernobilom DVD, olvas Az én Csernobilom TXT, Book Az én Csernobilom letöltések DJVU, Az én Csernobilom letöltések könyvet ingyenes, Az én Csernobilom letöltések könyvet pdf ingyenes, Az én Csernobilom pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az én Csernobilom pdf ingyenes, Az én Csernobilom letöltések könyvet epub ingyenes, Az én Csernobilom ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply