Az emlékezés ösvényein

Vikár György - Az emlékezés ösvényein

Lélekbúvárként is mindig izgatott a történelem és az egyéni lelki fejlődés összefüggése, a belső függetlenség lehetősége. Fordított előjellel utalva Shakespeare-re: meggyőződésem, hogy az ember nem csak az idő bohóca: a külvilág eseményei, korának traumái formálják, de törekvése, hogy a maga törvényei szerint építkezzék, végigkíséri őt.
Saját belső élményvilágom tükrében megkíséreltem felvázolni egy nemzedék indulásának történetét, azét a nemzedékét, melynek sorsa olyannyira meghatározott, egyszersmind meghatározó is volt az elmúlt évtizedek magyar történelmében.
Ellenpontként nyomon követhető a háttérben az emlékezet élete, titokzatos működése, sajátos játéka, amint egyazon élményeket az idő különböző metszeteiben más és más színben mutat meg. Talán ő e könyv igazi főszereplője.
Vikár GyörgyA Könyv Magyarul!


Letöltések Az emlékezés ösvényein ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az emlékezés ösvényein ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14 x 20.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  232
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9637873600
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1994
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Az emlékezés ösvényein ebook, könyvet Az emlékezés ösvényein FB2, Download Az emlékezés ösvényein PDF , Download Az emlékezés ösvényein MOBI, Online Az emlékezés ösvényein könyvet, ingyenes letöltések Az emlékezés ösvényein IPhone, Online könyvet Az emlékezés ösvényein PDF, ingyenes Az emlékezés ösvényein DJVU, ingyenes letöltések Az emlékezés ösvényein TXT, letöltések Az emlékezés ösvényein RTF, Online Az emlékezés ösvényein FB2 , e-könyvet Az emlékezés ösvényein letöltések TXT, ingyenes Az emlékezés ösvényein letöltések könyvet, e-könyvet Az emlékezés ösvényein download MOBI, letöltések Az emlékezés ösvényein IPad, olvas Az emlékezés ösvényein MOBI, olvas Az emlékezés ösvényein DOC, ingyenes Az emlékezés ösvényein AWZ, Download e-könyvet Az emlékezés ösvényein iPad , ingyenes Az emlékezés ösvényein DJVU, Download Az emlékezés ösvényein e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az emlékezés ösvényein DVD, olvas Az emlékezés ösvényein TXT, Book Az emlékezés ösvényein letöltések DJVU, Az emlékezés ösvényein letöltések könyvet ingyenes, Az emlékezés ösvényein letöltések könyvet pdf ingyenes, Az emlékezés ösvényein pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az emlékezés ösvényein pdf ingyenes, Az emlékezés ösvényein letöltések könyvet epub ingyenes, Az emlékezés ösvényein ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply