Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza

 - Az emberiség fáklyavivői I. - Szentek, tanítók és mesterek életrajza

A Föld vallásalapítóinak, kiemelkedő hatású szellemi tanítóinak és szentjeinek képes életrajzi gyűjteménye

A háromkötetesre tervezett Az emberiség fáklyavivői című valláslexikon I. kötete vallásalapítóink, szentjeink, valamint szellemi tanítóink életrajzán keresztül nyújt betekintést az emberiség történetébe és szellemi életébe.
Az I. kötet 72 életrajzot tartalmaz. A műben olvasható többek között Jézus Krisztus, Szűz Mária, Buddha, Mahavira, Mohamed, Szókratész, Milarépa, Konfuciusz, Lao Ce, A dalai lámák, Mózes, Nagy Szent Vazul, Padmaszambhava, Zarathusztra életrajza.
A vallásfüggetlen gyűjtemény a vallási tolerancia jegyében íródott, és a szellemi élet nagy alakjainak az életén keresztül mutatja be földünk nagy vallásait és szellemi kincseit.
A gyűjteményben szereplő életrajzok számtalan alapvető, az általános műveltség körébe tartozó információt tartalmaznak.
Minden egyes életrajzra gyönyörű idézetek teszik föl a koronát, melyek az adott tanítótól, illetve szenttől hangzottak el.
A gyűjteményt több mint kétszázötven különleges és a nagyközönség számára kevéssé ismert kép teszi teljessé
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  174
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  880 gr
  ISBN:
  9789630625760
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2107128 / 1016446  TAGS:
  Online Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza ebook, könyvet Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza FB2, Download Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza PDF , Download Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza MOBI, Online Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza könyvet, ingyenes letöltések Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza IPhone, Online könyvet Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza PDF, ingyenes Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza DJVU, ingyenes letöltések Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza TXT, letöltések Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza RTF, Online Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza FB2 , e-könyvet Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza letöltések TXT, ingyenes Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza letöltések könyvet, e-könyvet Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza download MOBI, letöltések Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza IPad, olvas Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza MOBI, olvas Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza DOC, ingyenes Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza AWZ, Download e-könyvet Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza iPad , ingyenes Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza DJVU, Download Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza DVD, olvas Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza TXT, Book Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza letöltések DJVU, Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza letöltések könyvet ingyenes, Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza letöltések könyvet pdf ingyenes, Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza pdf ingyenes, Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza letöltések könyvet epub ingyenes, Az emberiség fáklyavivői I. – Szentek, tanítók és mesterek életrajza ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply