Az ember, akit Ovénak hívnak


Ove 59 éves. Saabot vezet. És megvan a véleménye mindazokról, akik képesek Volvót, vagy pláne valami lehetetlen külföldi márkát venni. De ennek már semmi jelentősége a történtek után Hiszen Ovénak már állása sincs. Neki, akinek lételeme a munka.
Nem sokra becsüli ezt a komputerizált világot, ahol egyeseknek egy radiátor légtelenítése vagy egy utánfutós tolatás is probléma. És most a szomszédai, akik ilyesféle hasznavehetetlen alakok, mintha még össze is esküdtek volna ellene. Meghalni sem hagyják. Pedig semmire sem vágyik jobban Egymás után fordulnak hozzá bajos ügyeikkel, amikben szerintük ő és csakis ő képes segíteni: hol tolatni kell helyettük, hol szerelni, hol beteget szállítani vagy épp befogadni egy rozzant, kóbor macskát. Mintha különösen az a kis iráni nő a mamlasz férjével képtelenek lennének elszakadni attól a tévképzetüktől, hogy ő valójában jó ember, nagy szíve van. Mit kezd mindezzel a mogorva Ove, aki kényszeres szabálykövetésével oly gyakran vált ki szemrángást a környezetében? Végül is mi a baja a világgal, s hogyan jutott el mostani élethelyzetéig, amely szerinte csak egy, végső megoldást kínál? Milyen ember ő valójában, s van-e számára kiút?

Ajánljuk szomszédoknak, ezermestereknek és kétbalkezeseknek, morcosaknak és életvidámaknak ezt a nagyszerűen megírt, mély emberismeretről tanúskodó, hol nevettető, hol torokszorító történetet, amely minden idők egyik legnagyobb könyvsikere Svédországban.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az ember, akit Ovénak hívnak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ember, akit Ovénak hívnak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  335
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  430 gr
  ISBN:
  9789633242384
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2564490 / 1124864
  Translator:


  TAGS:
  Online Az ember, akit Ovénak hívnak ebook, könyvet Az ember, akit Ovénak hívnak FB2, Download Az ember, akit Ovénak hívnak PDF , Download Az ember, akit Ovénak hívnak MOBI, Online Az ember, akit Ovénak hívnak könyvet, ingyenes letöltések Az ember, akit Ovénak hívnak IPhone, Online könyvet Az ember, akit Ovénak hívnak PDF, ingyenes Az ember, akit Ovénak hívnak DJVU, ingyenes letöltések Az ember, akit Ovénak hívnak TXT, letöltések Az ember, akit Ovénak hívnak RTF, Online Az ember, akit Ovénak hívnak FB2 , e-könyvet Az ember, akit Ovénak hívnak letöltések TXT, ingyenes Az ember, akit Ovénak hívnak letöltések könyvet, e-könyvet Az ember, akit Ovénak hívnak download MOBI, letöltések Az ember, akit Ovénak hívnak IPad, olvas Az ember, akit Ovénak hívnak MOBI, olvas Az ember, akit Ovénak hívnak DOC, ingyenes Az ember, akit Ovénak hívnak AWZ, Download e-könyvet Az ember, akit Ovénak hívnak iPad , ingyenes Az ember, akit Ovénak hívnak DJVU, Download Az ember, akit Ovénak hívnak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ember, akit Ovénak hívnak DVD, olvas Az ember, akit Ovénak hívnak TXT, Book Az ember, akit Ovénak hívnak letöltések DJVU, Az ember, akit Ovénak hívnak letöltések könyvet ingyenes, Az ember, akit Ovénak hívnak letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ember, akit Ovénak hívnak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ember, akit Ovénak hívnak pdf ingyenes, Az ember, akit Ovénak hívnak letöltések könyvet epub ingyenes, Az ember, akit Ovénak hívnak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply