Az elveszett tárgyak őrzője

Ruth Hogan - Az elveszett tárgyak őrzője

Ha londoni sétáikat felidézve eszükbe jut egy görnyedt alak, aki a fejét lehajtva a járdákat és a csatornalefolyók környékét kutatja, akkor önök minden bizonnyal Anthony Peardew-val találkoztak. A férfi harminc évvel ezelőtt elveszített egy medált, amelyet a menyasszonyától, Therese-től kapott. Ugyanazon a napon a sors váratlanul elragadta tőle a szeretett kedvest is. Ettől kezdve Anthonyt csak a remény élteti: ha sikerül rátalálnia az ékszerre, talán élete tragédiáját is egy csapásra semmissé teheti. Magányában az elvesztett, olykor jelentéktelennek látszó tárgyak gyűjtése mellett novellák írásával tölti ki napjait. Megszállottan dolgozik talált kincseinek különleges történetein.
Házvezetőnője, a hányattatott sorsú Laura maga is szinte egy Anthony megmentett darabjai közül. Idővel az ő feladata lesz, hogy a gondosan katalogizált tárgyakat visszajuttassa az eredeti tulajdonosukhoz. Be kell azonban látnia, hogy nem zárkózhat be örökre az író dolgozószobájába, ki kell használnia a kínálkozó lehetőségeket, hogy otthonossá tegye a saját életét.
Ruth Hogan zseniálisan megkomponált történetében a fantasztikum és a valóság egymásba játszó szálai megható 21. századi mesét alkotnak. Az elveszett tárgyak őrzője az újrakezdés ígéretét hozza az elveszetteknek, és reményt ad az örök keresőknek.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az elveszett tárgyak őrzője ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az elveszett tárgyak őrzője ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  312
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9789634521365
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2018
  Commodity code:
  2714134 / 1174281  TAGS:
  Online Az elveszett tárgyak őrzője ebook, könyvet Az elveszett tárgyak őrzője FB2, Download Az elveszett tárgyak őrzője PDF , Download Az elveszett tárgyak őrzője MOBI, Online Az elveszett tárgyak őrzője könyvet, ingyenes letöltések Az elveszett tárgyak őrzője IPhone, Online könyvet Az elveszett tárgyak őrzője PDF, ingyenes Az elveszett tárgyak őrzője DJVU, ingyenes letöltések Az elveszett tárgyak őrzője TXT, letöltések Az elveszett tárgyak őrzője RTF, Online Az elveszett tárgyak őrzője FB2 , e-könyvet Az elveszett tárgyak őrzője letöltések TXT, ingyenes Az elveszett tárgyak őrzője letöltések könyvet, e-könyvet Az elveszett tárgyak őrzője download MOBI, letöltések Az elveszett tárgyak őrzője IPad, olvas Az elveszett tárgyak őrzője MOBI, olvas Az elveszett tárgyak őrzője DOC, ingyenes Az elveszett tárgyak őrzője AWZ, Download e-könyvet Az elveszett tárgyak őrzője iPad , ingyenes Az elveszett tárgyak őrzője DJVU, Download Az elveszett tárgyak őrzője e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az elveszett tárgyak őrzője DVD, olvas Az elveszett tárgyak őrzője TXT, Book Az elveszett tárgyak őrzője letöltések DJVU, Az elveszett tárgyak őrzője letöltések könyvet ingyenes, Az elveszett tárgyak őrzője letöltések könyvet pdf ingyenes, Az elveszett tárgyak őrzője pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az elveszett tárgyak őrzője pdf ingyenes, Az elveszett tárgyak őrzője letöltések könyvet epub ingyenes, Az elveszett tárgyak őrzője ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply