Az elveszett sziget

Lincoln Child - Douglas Preston - Az elveszett sziget

Gideon Crew, a zseniális tudós és nem mellesleg briliáns műkincstolvaj szereti a különleges feladatokat. Így izgalommal telve fogadja, amikor megbízzák azzal, hogy lopja el a világhíres Kellsi Kódex egyik oldalát. Az cseppet sem aggasztja, hogy a kódexet egy igencsak jól őrzött, New York-i múzeumból kellene megszereznie.
A férfi véghezviszi a lehetetlen küldetést, ám a lopott pergamenről kiderül, hogy a gyönyörűen díszített iniciálék alatt egy még nagyobb érték lapul: az ókori görögök kincses térképe. A különös térképet tanulmányozva Gideon és megbízója rájönnek, hogy az nem kincses ládához vezet, hanem olyan felfedezést rejt, amely nemcsak megtalálójának életét mentheti meg, de az egész emberiség sorsát is befolyásolhatja.
A nagy sikerű Preston-Child-szerzőpáros (Bűnjel, Vérbosszú) kalózok és kincsvadászok nyomában a Karib-térség nyughatatlan vizeire vezeti hősét, egy igazán nagybecsű kincs és egy elképzelhetetlen felfedezés nyomába.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az elveszett sziget ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az elveszett sziget ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  320
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  336 gr
  ISBN:
  9789636437350
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2600889 / 1144868
  Series:


  TAGS:
  Online Az elveszett sziget ebook, könyvet Az elveszett sziget FB2, Download Az elveszett sziget PDF , Download Az elveszett sziget MOBI, Online Az elveszett sziget könyvet, ingyenes letöltések Az elveszett sziget IPhone, Online könyvet Az elveszett sziget PDF, ingyenes Az elveszett sziget DJVU, ingyenes letöltések Az elveszett sziget TXT, letöltések Az elveszett sziget RTF, Online Az elveszett sziget FB2 , e-könyvet Az elveszett sziget letöltések TXT, ingyenes Az elveszett sziget letöltések könyvet, e-könyvet Az elveszett sziget download MOBI, letöltések Az elveszett sziget IPad, olvas Az elveszett sziget MOBI, olvas Az elveszett sziget DOC, ingyenes Az elveszett sziget AWZ, Download e-könyvet Az elveszett sziget iPad , ingyenes Az elveszett sziget DJVU, Download Az elveszett sziget e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az elveszett sziget DVD, olvas Az elveszett sziget TXT, Book Az elveszett sziget letöltések DJVU, Az elveszett sziget letöltések könyvet ingyenes, Az elveszett sziget letöltések könyvet pdf ingyenes, Az elveszett sziget pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az elveszett sziget pdf ingyenes, Az elveszett sziget letöltések könyvet epub ingyenes, Az elveszett sziget ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply