Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala

Marcel Proust - Az eltűnt idő nyomában I. - Swannék oldala

Az eltűnt idő nyomában befejező része után most az első kötet új fordítására is sor kerülhetett.

Az Atlantisz Könyvkiadó ötödik Proust-könyve egységes fordításban olvasható teljes életművet enged remélni.

"Lehet, hogy a semmi az igazság, és egész álomvilágunk nem létező, de érezzük, hogy akkor ezeknek a zenei frázisoknak, ezeknek a semmihez kötődően létező fogalmaknak is semmisnek kell lenniük. Kihunyunk, de túszként mellettünk vannak isteni foglyaink, akik velünk tartanak, bármi legyen is a sorsunk. Velük pedig a halál sem olyan keserű, nem olyan dicstelen, talán nem is annyira valószínű."

Részlet a fordító utószavából:

" A "Swann-rész" kapcsán feltétlenül szeretném elmondani: az újrafordítást nem az előző elfogadhatatlansága vagy gyengesége indokolta. Gyergyai Albert munkája nem véletlenül vált kultikus szöveggé. A két verzió különbsége leginkább azt bizonyítja, mennyire másként és másnak látunk egy-egy nagy művet mindannyian, akik közeli kapcsolatba kerülünk vele. No meg azt is, hogy változnak az elvárások, a módszerek (…)
Az első kötet az én olvasatomban – és remélhetőleg tolmácsolásomban is – mindenekelőtt a család könyve: azé a közegé, amelyben a nehezen meghatározható életkorú narrátor még csak felnövőben van, alakul, és próbálja a felnőttek elvárásait megérteni, vagy éppen elszakadna tőlük."

Jancsó Júlia műfordító 2015-ben Tengelyi László-díjat kapott.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  481
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  562 gr
  ISBN:
  9789639777439
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2700504 / 1166793
  Series:


  TAGS:
  Online Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala ebook, könyvet Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala FB2, Download Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala PDF , Download Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala MOBI, Online Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala könyvet, ingyenes letöltések Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala IPhone, Online könyvet Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala PDF, ingyenes Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala DJVU, ingyenes letöltések Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala TXT, letöltések Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala RTF, Online Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala FB2 , e-könyvet Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala letöltések TXT, ingyenes Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala letöltések könyvet, e-könyvet Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala download MOBI, letöltések Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala IPad, olvas Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala MOBI, olvas Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala DOC, ingyenes Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala AWZ, Download e-könyvet Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala iPad , ingyenes Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala DJVU, Download Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala DVD, olvas Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala TXT, Book Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala letöltések DJVU, Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala letöltések könyvet ingyenes, Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala letöltések könyvet pdf ingyenes, Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala pdf ingyenes, Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala letöltések könyvet epub ingyenes, Az eltűnt idő nyomában I. – Swannék oldala ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply