Az eltévedt lovas nyomában

Poszler György - Az eltévedt lovas nyomában

"A cím valamelyest hangzatos és nagyzoló. Hangzatos, mert többet ígér, mint amennyit adhat. Az elmúlt évszázad históriájának nagy elemzését ígéri, legalábbis sejteti. És – természetesen – nem adja, nem adhatja. Csak töredékeket gondolatmenetekből és érzelemhullámzásokból."
A könyv nagy – legalábbis terjedelmében nagy – válogatás. Évtizedek írásaiból. Talán az előző válogatással, az Ars poetica – ars teoretica cíművel képez kerekebb egészet. Bár nem folytatja azt. Inkább csak utólag derült ki számomra a lehetséges összefüggés. Hogy együtt formálhatnak – kívülről – elméleti pályaképet, – belülről – alkotói önarcképet. Amit a válogatás szerkezete sugallni szeretne; a válogatás tartalma igazolni szeretne.
Elméleti pályakép, alkotói önarckép? Nem tudom, a megfogalmazásokban sikerült-e érzékeltetnem a szándékban meglévő, bujkáló
öniróniát.
Nyolc ciklust szerkesztettem. Az egyszavas címekkel követtem régi stirális tév- vagy rögeszmémet. HOgy így pontosan telibe találhat. Jelzi a belső nyomást, amelyből az írások megszülethettek. Jelzi a külső célt, amelyet az írások megközelíthetnek. Vagy legalábbis megközelíteni szeretnének.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az eltévedt lovas nyomában ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az eltévedt lovas nyomában ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  800
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  1410 gr
  ISBN:
  9789635067732
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2199589 / 1052813  TAGS:
  Online Az eltévedt lovas nyomában ebook, könyvet Az eltévedt lovas nyomában FB2, Download Az eltévedt lovas nyomában PDF , Download Az eltévedt lovas nyomában MOBI, Online Az eltévedt lovas nyomában könyvet, ingyenes letöltések Az eltévedt lovas nyomában IPhone, Online könyvet Az eltévedt lovas nyomában PDF, ingyenes Az eltévedt lovas nyomában DJVU, ingyenes letöltések Az eltévedt lovas nyomában TXT, letöltések Az eltévedt lovas nyomában RTF, Online Az eltévedt lovas nyomában FB2 , e-könyvet Az eltévedt lovas nyomában letöltések TXT, ingyenes Az eltévedt lovas nyomában letöltések könyvet, e-könyvet Az eltévedt lovas nyomában download MOBI, letöltések Az eltévedt lovas nyomában IPad, olvas Az eltévedt lovas nyomában MOBI, olvas Az eltévedt lovas nyomában DOC, ingyenes Az eltévedt lovas nyomában AWZ, Download e-könyvet Az eltévedt lovas nyomában iPad , ingyenes Az eltévedt lovas nyomában DJVU, Download Az eltévedt lovas nyomában e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az eltévedt lovas nyomában DVD, olvas Az eltévedt lovas nyomában TXT, Book Az eltévedt lovas nyomában letöltések DJVU, Az eltévedt lovas nyomában letöltések könyvet ingyenes, Az eltévedt lovas nyomában letöltések könyvet pdf ingyenes, Az eltévedt lovas nyomában pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az eltévedt lovas nyomában pdf ingyenes, Az eltévedt lovas nyomában letöltések könyvet epub ingyenes, Az eltévedt lovas nyomában ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply