Az éltető masszázs

Ifj. Schirilla György - Az éltető masszázs

Schirilla György ebben a könyvében a masszázs tudományát ismerteti a teljesség igényével, hogy az mindenki számára érthető legyen. A technikai részleteken túl annak anatómiai, élettani és pszichológiai vonatkozásait is az olvasó figyelmébe ajánlja. Módszere önmagában is teljességet ad, hiszen a masszázs harmonizáló hatású, azonban más természetes gyógymódok együttes alkalmazásával a gyógyítási kör még jobban kibővül. A könyv kiemelten foglalkozik a gyógyító és rászoruló ember szeretetben kibontakozó kapcsolatával. Az itt szerzett tudnivalókat az élet számos területén alkalmazhatjuk. A szerző filozofikus gondolatai elvezethetnek a felismeréshez: az egészségi állapotunkért elsősorban saját magunk vagyunk a felelősek. Ugyanakkor támpontot is kapunk ahhoz, hogy a mindennapokban mit is tehetünk mindezek érdekében. Az éltető masszázsra jellemző, hogy túlhajszolt embereket visszavezet a teljes kipihenés szintjére, fölébreszti az embereket a kóros szendergéseikből, testi-lelki gyógyerőnek tekinthető. Ritka az olyan terapeuta könyv, amely mind a gyógyítónak, mind maguknak a rászorulóknak egyaránt hasznos olvasmány lehet – most egy ilyen egészségfilozófiai művet tart kezében a kedves olvasó.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az éltető masszázs ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az éltető masszázs ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  16 x 23 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  208
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9635503423
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1998
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Az éltető masszázs ebook, könyvet Az éltető masszázs FB2, Download Az éltető masszázs PDF , Download Az éltető masszázs MOBI, Online Az éltető masszázs könyvet, ingyenes letöltések Az éltető masszázs IPhone, Online könyvet Az éltető masszázs PDF, ingyenes Az éltető masszázs DJVU, ingyenes letöltések Az éltető masszázs TXT, letöltések Az éltető masszázs RTF, Online Az éltető masszázs FB2 , e-könyvet Az éltető masszázs letöltések TXT, ingyenes Az éltető masszázs letöltések könyvet, e-könyvet Az éltető masszázs download MOBI, letöltések Az éltető masszázs IPad, olvas Az éltető masszázs MOBI, olvas Az éltető masszázs DOC, ingyenes Az éltető masszázs AWZ, Download e-könyvet Az éltető masszázs iPad , ingyenes Az éltető masszázs DJVU, Download Az éltető masszázs e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az éltető masszázs DVD, olvas Az éltető masszázs TXT, Book Az éltető masszázs letöltések DJVU, Az éltető masszázs letöltések könyvet ingyenes, Az éltető masszázs letöltések könyvet pdf ingyenes, Az éltető masszázs pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az éltető masszázs pdf ingyenes, Az éltető masszázs letöltések könyvet epub ingyenes, Az éltető masszázs ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply