Az eltemetett óriás

Kazuo Ishiguro - Az eltemetett óriás

Lélegzetelállítóan szép történet arról, miért vágyunk feledni, és miért kell mégis emlékezni.

Nagyregényt tart a kezében az Olvasó, a szó legnemesebb értelmében. Kazuo Ishiguro, a japán származású brit regényíró Az eltemetett óriás-sal szimbolikus történetet ajándékozott a világirodalomnak, ami, mint minden nagy elődje, az élet és halál mérlegén megmért emberi sorskalandról mesél, helytállásról vagy elbukásról a hűség és árulás, háború és béke, szerelem és barátság próbáiban.

Az idő és a helyszín az Arthur király halála utáni Britannia: a britonok és szászok közt még fennálló törékeny arthuri béke utolsó pillanatai. Axl és Beatrice, az idős házaspár nagy utazásra indul halványan derengő emlékei nyomába hogy végül sorsuk beteljesedhessék. Vándorútjukon sorra összetalálkoznak a többi kulcsfigurával: a kizökkent időt helyreütni született szász harcossal, Wistannal és tanítványával, Edwinnel, majd az arthuri béke sötét titkát őrző Gawain lovaggal. Ők együtt, ki-ki a maga okaival és céljaival, alakítják ki a cselekményt, melynek végkifejletében végre tisztán láthatóvá lesz múlt és jövő.

A tájak és helyszínek a csodás japán animációs filmek festményszerű háttereire emlékeztetnek, a történet lassú kibontása és végig fenntartott izgalma a számítógépes kalandjátékok világát idézi. Ishiguro mesterfokon fűzi össze a legnemesebb lírai egyszerűséggel elbeszélt történet szálait. Itt semmi nincs véletlen helyen vagy időben, ám ebben a kristálytiszta szerkezetben mégis minden mindvégig, a regény legutolsó mondatáig megőrzi a maga titkos jelentőségét.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az eltemetett óriás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az eltemetett óriás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  542
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  522 gr
  ISBN:
  9789634053804
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2678907 / 1155444
  Translator:


  TAGS:
  Online Az eltemetett óriás ebook, könyvet Az eltemetett óriás FB2, Download Az eltemetett óriás PDF , Download Az eltemetett óriás MOBI, Online Az eltemetett óriás könyvet, ingyenes letöltések Az eltemetett óriás IPhone, Online könyvet Az eltemetett óriás PDF, ingyenes Az eltemetett óriás DJVU, ingyenes letöltések Az eltemetett óriás TXT, letöltések Az eltemetett óriás RTF, Online Az eltemetett óriás FB2 , e-könyvet Az eltemetett óriás letöltések TXT, ingyenes Az eltemetett óriás letöltések könyvet, e-könyvet Az eltemetett óriás download MOBI, letöltések Az eltemetett óriás IPad, olvas Az eltemetett óriás MOBI, olvas Az eltemetett óriás DOC, ingyenes Az eltemetett óriás AWZ, Download e-könyvet Az eltemetett óriás iPad , ingyenes Az eltemetett óriás DJVU, Download Az eltemetett óriás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az eltemetett óriás DVD, olvas Az eltemetett óriás TXT, Book Az eltemetett óriás letöltések DJVU, Az eltemetett óriás letöltések könyvet ingyenes, Az eltemetett óriás letöltések könyvet pdf ingyenes, Az eltemetett óriás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az eltemetett óriás pdf ingyenes, Az eltemetett óriás letöltések könyvet epub ingyenes, Az eltemetett óriás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply