Az első halál után

Robert Cormier - Az első halál után

Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb, sok vitát kiváltó történetét tartja kezében az olvasó. Szerzője, az egykori újságíró, Robert Cormier teljesítményét J. D. Salingeréhez és W. Goldingéhoz hasonlítja az angolszász kritika. A fordulatos regény a terrorizmus vállalásának és elutasításának drámája. A színhely egy álmos amerikai kisváros határában álló, elhagyatott völgyet átívelő híd s rajta a Busz. A járműben egy rakomány kisgyereket terroristák tartanak túszként, hogy követeléseiknek így adjanak nyomatékot.
A szereplők közül felejthetetlen marad Miro, a 16 éves terrorista fiú, Artkin a kommandó mindenre elszánt parancsnoka, akit Miro istenként tisztel, s végül mégis a halálát hozza; Kate, a buszt vezető lány, aki az emberi helytállás szimbólumává magasodik. És Ben, a Tábornok mit sem sejtő, szerelmes kamasz fia, akinek sorsa azt példázza, hogy az első halál nem feltétlenül az utolsó. Vagy a Tábornok maga, a pszichológiai hadviselés gátlástalan professzora, aki kénytelen felfedezni, hogy éppen saját magát nem ismerte eléggé. A történet szereplői – felnőttek és gyerekek – ébren álmodják meg a túszdráma lázálmát. Bebizonyosodik, hogy ártatlanul is lehet valaki szörnyeteg, hogy a bátorság és hősiesség sokféle formában jelenhet meg, nem utolsósorban a szűkülő gyávaságéban; az önmagában helyeselhető, igaz, őszinte politikai meggyőződés sem lehet menlevél az embertelenségre.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az első halál után ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az első halál után ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14 x 19.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  200
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9632116550
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1985
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Az első halál után ebook, könyvet Az első halál után FB2, Download Az első halál után PDF , Download Az első halál után MOBI, Online Az első halál után könyvet, ingyenes letöltések Az első halál után IPhone, Online könyvet Az első halál után PDF, ingyenes Az első halál után DJVU, ingyenes letöltések Az első halál után TXT, letöltések Az első halál után RTF, Online Az első halál után FB2 , e-könyvet Az első halál után letöltések TXT, ingyenes Az első halál után letöltések könyvet, e-könyvet Az első halál után download MOBI, letöltések Az első halál után IPad, olvas Az első halál után MOBI, olvas Az első halál után DOC, ingyenes Az első halál után AWZ, Download e-könyvet Az első halál után iPad , ingyenes Az első halál után DJVU, Download Az első halál után e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az első halál után DVD, olvas Az első halál után TXT, Book Az első halál után letöltések DJVU, Az első halál után letöltések könyvet ingyenes, Az első halál után letöltések könyvet pdf ingyenes, Az első halál után pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az első halál után pdf ingyenes, Az első halál után letöltések könyvet epub ingyenes, Az első halál után ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply