Az első földrajzkönyvem


A „Földünk” című tankönyvcsalád első tagja „Az első földrajzkönyvem”, amely a NAT „Ember és természet” műveltségi terület „Természetismeret” részének földrajzi követelményeit dolgozza fel. Ebből adódóan tanítását
önálló tantárgyként javasoljuk heti 1-1 órában a
– a nyolc évfolyamos általános iskolák 5. és 6. évfolyamain,
– a tíz évfolyamos iskolák 5. és 6. évfolyamain,
– a nyolc évfolyamos gimnáziumok 1. és 2. évfolyamain.
A tananyag elsajátítható heti két órában is. Ebben az esetben csak az egyik évfolyamon tanítható. A tananyag tanítása során támaszkodnunk kell az „Ember és társadalom”, valamint az „Ember és természet” (fizika, kémia, biológia, egészségtan) műveltségi területek ismeretanyagára. A tankönyv készítése során fontosnak tartottuk az életkori sajátosságokhoz igazodó kifejező mondatszerkesztést, valamint azt, hogy az ábrák, a képek, az érdekes olvasmányok megragadják a tanulók figyelmét, a feladatok, a kísérletek önálló munkára, további vizsgálódásokra késztessenek. Szándékaink szerint betekintést kívánunk nyújtani a földrajz tantárgy világába hazai és európai példákon keresztül oly módon, hogy a tanulók megértsék az egyszerűbb kapcsolatrendszereket, a táj és a társadalom kölcsönhatásait.
A tankönyv tananyaga felöleli a NAT ban megfogalmazott minimum követelményeket, de teret enged a további tudás gyarapítására is. A leckében félkövér betűtípussal emeltük ki a NAT által előírt minimum követelményeket, továbbá a tananyag szempontjából lényeges tényeket, fogalmakat. A „Földünk” tankönyvcsalád tagjai külön-külön és együtt is egységes szemléletet nyújtanak.
A tankönyvhöz munkafüzet és feladatlap tartozik. A munkafüzet kérdései, feladatai önálló munkára késztetik a tanulót, ezáltal segítik az ismeretanyag jobb megértését, rögzítését. A feladatlap a tudás ellenőrzését szolgálja témakörönként. A tankönyv használatához a Cartographia „Földrajzi atlasz” c. kiadványát ajánljuk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az első földrajzkönyvem ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az első földrajzkönyvem ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  120
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  210 gr
  ISBN:
  9789633462232
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1998
  Commodity code:
  2119739 / 1020121  TAGS:
  Online Az első földrajzkönyvem ebook, könyvet Az első földrajzkönyvem FB2, Download Az első földrajzkönyvem PDF , Download Az első földrajzkönyvem MOBI, Online Az első földrajzkönyvem könyvet, ingyenes letöltések Az első földrajzkönyvem IPhone, Online könyvet Az első földrajzkönyvem PDF, ingyenes Az első földrajzkönyvem DJVU, ingyenes letöltések Az első földrajzkönyvem TXT, letöltések Az első földrajzkönyvem RTF, Online Az első földrajzkönyvem FB2 , e-könyvet Az első földrajzkönyvem letöltések TXT, ingyenes Az első földrajzkönyvem letöltések könyvet, e-könyvet Az első földrajzkönyvem download MOBI, letöltések Az első földrajzkönyvem IPad, olvas Az első földrajzkönyvem MOBI, olvas Az első földrajzkönyvem DOC, ingyenes Az első földrajzkönyvem AWZ, Download e-könyvet Az első földrajzkönyvem iPad , ingyenes Az első földrajzkönyvem DJVU, Download Az első földrajzkönyvem e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az első földrajzkönyvem DVD, olvas Az első földrajzkönyvem TXT, Book Az első földrajzkönyvem letöltések DJVU, Az első földrajzkönyvem letöltések könyvet ingyenes, Az első földrajzkönyvem letöltések könyvet pdf ingyenes, Az első földrajzkönyvem pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az első földrajzkönyvem pdf ingyenes, Az első földrajzkönyvem letöltések könyvet epub ingyenes, Az első földrajzkönyvem ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply