Az első 90 nap

Michael D. Watkins - Az első 90 nap

Bevált stratégiák a gyorsabb és hatékonyabb beilleszkedéshez és előrelépéshez az üzleti életben

A 2009-ben minden idők 100 legjobb üzleti témájú könyvei közé beválogatott Az első 90 nap vezetői generációknak segít megtanulni a sikeres változáskezelést, hogyan vegyük fel a tempót egy új munkakörben, vagy, hogy mi a frissen felvett munkaerő szervezetbe való beillesztésének leghatékonyabb módja.
A változáskezelés, a tranzíció előnye, hogy esélyt ad az újrakezdésre, illetve a szükséges szervezeti változtatások véghezvitelére. Egy vezető rengeteg rejtett tranzícióval is szembesül karrierje során a gyors növekedésből, vállalati átszervezésből vagy akvizícióból fakadó változások következményeként.
Az első 90 napot, 2003-as megjelenésekor, szinte azonnal elkapkodták a könyvesboltok polcairól. 2004 nyarára a könyv felkerült a Business Week bestseller-listájára; és tizenöt hónapon keresztül ott is maradt. A könyv eladási mutatói már egy évtizede stabilan erősek, eddig nyolcszázezer angol nyelvű eladott példánnyal, amiből hetvenötezret adtak el a kiadás évében. Az elmúlt tíz évben a könyv folyamatosan ott van a Harvard Business Review bestseller-listáján. Eddig huszonhét nyelvre fordították le.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az első 90 nap ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az első 90 nap ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  290
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  250 gr
  ISBN:
  9786155274923
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2581490 / 1140836
  Translator:


  TAGS:
  Online Az első 90 nap ebook, könyvet Az első 90 nap FB2, Download Az első 90 nap PDF , Download Az első 90 nap MOBI, Online Az első 90 nap könyvet, ingyenes letöltések Az első 90 nap IPhone, Online könyvet Az első 90 nap PDF, ingyenes Az első 90 nap DJVU, ingyenes letöltések Az első 90 nap TXT, letöltések Az első 90 nap RTF, Online Az első 90 nap FB2 , e-könyvet Az első 90 nap letöltések TXT, ingyenes Az első 90 nap letöltések könyvet, e-könyvet Az első 90 nap download MOBI, letöltések Az első 90 nap IPad, olvas Az első 90 nap MOBI, olvas Az első 90 nap DOC, ingyenes Az első 90 nap AWZ, Download e-könyvet Az első 90 nap iPad , ingyenes Az első 90 nap DJVU, Download Az első 90 nap e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az első 90 nap DVD, olvas Az első 90 nap TXT, Book Az első 90 nap letöltések DJVU, Az első 90 nap letöltések könyvet ingyenes, Az első 90 nap letöltések könyvet pdf ingyenes, Az első 90 nap pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az első 90 nap pdf ingyenes, Az első 90 nap letöltések könyvet epub ingyenes, Az első 90 nap ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply