Az élősködő – Titánok – Költőcske


A három elbeszélés valójában ugyanarról a problémáról szól, csak mindig más formában. A modernitásba belefutó Hollandiában csetlő-botló fiatalemberek világmegváltó álmairól, vágyairól, lázadásukról, szabadság utáni epekedésükről, az átalakulástól még érintetlen természet szépségéről, majd ugyanezen fiatalemberek kudarcáról: a belenyugvásról, a beilleszkedésről, a kispolgári életvitel elfogadásáról vagy ennek egyik alternatívájáról, a megbolondulásról. Az ábrázolt mikrokozmoszban minden komolyabb próbálkozás, minden emberi tevékenység és ambíció magától nevetségessé és kilátástalanná válik. Ebben a Hollandiában a tragédiának nincs helye, ahhoz túlságosan kipárnázott. De ez a kipárnázottság néha mégis elvezet a bolondokháza másképpen kipárnázott falaihoz.


A modern holland irodalom klasszikusa, a “kettős életet” élő Nescio (latinul “nem tudom”) álnéven publikáló J. H. F. Grönloh (1882-1961) kereskedő és kézműves családból származott. Ő maga üzletember volt, kishivatalnokként kezdte pályáját, majd egészen a Holland-Bombay Trading Company igazgatói székéig vitte. Írói tevékenységét sokáig titkolta, csak novelláinak második kiadása után, a 30-as években “fedte fel magát”, mert megunta, hogy műveit rendre másnak tulajdonítják, de haláláig nagyon kevesen tudták, hogy író.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az élősködő – Titánok – Költőcske ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az élősködő – Titánok – Költőcske ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  208
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  180 gr
  ISBN:
  9789636930141
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2145749 / 1031263
  Series:


  TAGS:
  Online Az élősködő – Titánok – Költőcske ebook, könyvet Az élősködő – Titánok – Költőcske FB2, Download Az élősködő – Titánok – Költőcske PDF , Download Az élősködő – Titánok – Költőcske MOBI, Online Az élősködő – Titánok – Költőcske könyvet, ingyenes letöltések Az élősködő – Titánok – Költőcske IPhone, Online könyvet Az élősködő – Titánok – Költőcske PDF, ingyenes Az élősködő – Titánok – Költőcske DJVU, ingyenes letöltések Az élősködő – Titánok – Költőcske TXT, letöltések Az élősködő – Titánok – Költőcske RTF, Online Az élősködő – Titánok – Költőcske FB2 , e-könyvet Az élősködő – Titánok – Költőcske letöltések TXT, ingyenes Az élősködő – Titánok – Költőcske letöltések könyvet, e-könyvet Az élősködő – Titánok – Költőcske download MOBI, letöltések Az élősködő – Titánok – Költőcske IPad, olvas Az élősködő – Titánok – Költőcske MOBI, olvas Az élősködő – Titánok – Költőcske DOC, ingyenes Az élősködő – Titánok – Költőcske AWZ, Download e-könyvet Az élősködő – Titánok – Költőcske iPad , ingyenes Az élősködő – Titánok – Költőcske DJVU, Download Az élősködő – Titánok – Költőcske e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az élősködő – Titánok – Költőcske DVD, olvas Az élősködő – Titánok – Költőcske TXT, Book Az élősködő – Titánok – Költőcske letöltések DJVU, Az élősködő – Titánok – Költőcske letöltések könyvet ingyenes, Az élősködő – Titánok – Költőcske letöltések könyvet pdf ingyenes, Az élősködő – Titánok – Költőcske pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az élősködő – Titánok – Költőcske pdf ingyenes, Az élősködő – Titánok – Költőcske letöltések könyvet epub ingyenes, Az élősködő – Titánok – Költőcske ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply