Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből


A jelen kötetet a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Kánonjogi Posztgraduális Intézete fennállásának tizedik évfordulója alkalmából veheti kézbe az olvasó. Ez az Intézet tudományos szakemberképzést folytat a katolikus egyházjog terén, mellyel elősegíti, hogy elsősorban Magyarországon – és a környező orszgokban – kellő számú képesített kánonjogász álljon az egyházi intézmények rendelkezésére; továbbá, hogy a jogi kultúra egyházjogi ismeretekkel gazdagodjék. Ennek az Intézetnek a megszervezése a most közreadott kötet szerzője, a jelenlegi esztergom-budapesti érsek. Dr. Erdő Péter bíboros-prímás áldozatos tervékenységének köszönhető. Az élő Egyház joga jól mutatja a szerzőnek a teológiai és jogi kultúrában való széleskörű tájékozottságát, amelyről előadáaival, oktatói, kutatói és publikációs tevékenységével – mind idehaza, mind külföldön – tanúságot tett. A kötetben olyan, a hatályos egyházjoggal kapcsolatos írások kaptak helyet, amelyek a kánonjog egy-egy aktuális, nyitott kérdésére keresik a választ. Az Egyház mindennapos élete szempontjából kiemelkedően fontos, hogy a krisztushívők minél inkább értsék egyházuk működéi logikáját és az apostoli korig visszanyúló fegyelmi hagyományát. Erdő Péter bíboros új munkája ebben segíti a papokat, a világiakat, és minden, a katolikus Egyház jogrendje iránt érdeklődő olvasót.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Szent István Társulat
  Number of Pages:
  544
  Kötés:
  kemény kötés
  Weight:
  1000 gr
  ISBN:
  0189000849922
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  SL#2105156798  TAGS:
  Online Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből ebook, könyvet Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből FB2, Download Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből PDF , Download Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből MOBI, Online Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből könyvet, ingyenes letöltések Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből IPhone, Online könyvet Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből PDF, ingyenes Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből DJVU, ingyenes letöltések Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből TXT, letöltések Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből RTF, Online Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből FB2 , e-könyvet Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből letöltések TXT, ingyenes Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből letöltések könyvet, e-könyvet Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből download MOBI, letöltések Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből IPad, olvas Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből MOBI, olvas Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből DOC, ingyenes Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből AWZ, Download e-könyvet Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből iPad , ingyenes Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből DJVU, Download Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből DVD, olvas Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből TXT, Book Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből letöltések DJVU, Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből letöltések könyvet ingyenes, Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből letöltések könyvet pdf ingyenes, Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből pdf ingyenes, Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből letöltések könyvet epub ingyenes, Az élő egyház joga – Tanulmányok a hatályos kánonjog köréből ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply