Az ellopott futár

Rejtő Jenő - Az ellopott futár

" Nagyon helyes, hogy a tetemet már előkészítették a boncoláshoz. Örülök, hogy végre rend van a kórházban. Fogjunk hozzá uraim. A lelet szerint ez itt egy negyvenöt év körüli anaemiás egyén, causa mortalis: előrehaladott atrophia… a kórboncnok felemelte kését, lehúzta a leplet, ám ekkor legnagyobb csodálkozására a halott felült, és mutatóujját figyelmeztetően kinyújtva, így szólt:
Pardon, a boncolás előtti illem előírja, hogy bemutatkozzam.
A tanár szigorúan összevonta két szemöldökét, és a meghökkent kórházi szolgára nézett.
Marcel! Hogy kerül ide egy jól nevelt női hulla, a középkorúnak jelzett negyvenöt év körüli egyén helyére. Uraim! És az orvosokhoz fordult, választ sem várva: Iménti kijelentésemet visszavonom: a kórházban még sincs rend.
Nem is szólva az ablakokról jegyezte meg egy tetemtől szokatlan, szemrehányó hevességgel a halott , amelyeket legalább két hete nem pucolt senki. Nevem Prücsök, mely titkos megjelölés nemzetközi kémnők számára.
Hogy kerül ön a boncolóasztalra? kiáltotta a kórházi szolga.
Belopóztam, kérem, éjszaka, mivel hírhedt kémnő vagyok, és fontos hadititkokat akartam itt kilesni. Ez kötelező, mert megbízóm, akinek rém vastag a szemöldöke, miszter Iksznek hívják, olykor kacag, mindenkit megölet, és egy feltűnően tuskólábú illető, beteg rokonaim révén zsarol."A Könyv Magyarul!


Letöltések Az ellopott futár ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ellopott futár ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  174
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  128 gr
  ISBN:
  9786155476679
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2605712 / 1145721
  Series:


  TAGS:
  Online Az ellopott futár ebook, könyvet Az ellopott futár FB2, Download Az ellopott futár PDF , Download Az ellopott futár MOBI, Online Az ellopott futár könyvet, ingyenes letöltések Az ellopott futár IPhone, Online könyvet Az ellopott futár PDF, ingyenes Az ellopott futár DJVU, ingyenes letöltések Az ellopott futár TXT, letöltések Az ellopott futár RTF, Online Az ellopott futár FB2 , e-könyvet Az ellopott futár letöltések TXT, ingyenes Az ellopott futár letöltések könyvet, e-könyvet Az ellopott futár download MOBI, letöltések Az ellopott futár IPad, olvas Az ellopott futár MOBI, olvas Az ellopott futár DOC, ingyenes Az ellopott futár AWZ, Download e-könyvet Az ellopott futár iPad , ingyenes Az ellopott futár DJVU, Download Az ellopott futár e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ellopott futár DVD, olvas Az ellopott futár TXT, Book Az ellopott futár letöltések DJVU, Az ellopott futár letöltések könyvet ingyenes, Az ellopott futár letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ellopott futár pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ellopott futár pdf ingyenes, Az ellopott futár letöltések könyvet epub ingyenes, Az ellopott futár ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply