Az Elit


A palotába 35 lány érkezett. Csak hatan maradtak.

A Párválasztót 35 lány kezdte meg. Mostanra azonban már csak az Elitnek nevezett csoport maradt versenyben Maxon herceg szerelméért, s a harc ádázabb, mint valaha. Minél közelebb kerül America a koronához, annál jobban meg kell szenvednie azért, hogy végre megtudja, kihez húz valójában a szíve. Minden Maxonnal töltött pillanat olyan, akár egy tündérmese, csupa lélegzetelállító, csillogó romantikus kaland. De ha a palotában meglátja őrt állni első szerelmét, Aspent, újra hatalmába keríti a vágyakozás az élet után, amit még közösen terveztek el.
Americának rettentően szüksége lenne egy kis időre. Míg azonban ő a kétféle jövő lehetősége között vergődik, az Elit tagjai pontosan tudják, hogy mit is akarnak – s egyre valószínűtlenebbnek tűnik, hogy Americának lehetősége nyílik választani…

"Mintha az Éhezők viadala (leszámítva a véres jeleneteket) és a Nagy Ő (leszámítva a véres jeleneteket) elegye lenne. Cass ügyesen szítja America és Maxon vágyát, de közben nem hagyja kialudni a lány első, tiltott szerelmének parazsát sem." – Publishers Weekly
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az Elit ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az Elit ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  355
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  378 gr
  ISBN:
  9789636897277
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2239456 / 1093987
  Series:


  TAGS:
  Online Az Elit ebook, könyvet Az Elit FB2, Download Az Elit PDF , Download Az Elit MOBI, Online Az Elit könyvet, ingyenes letöltések Az Elit IPhone, Online könyvet Az Elit PDF, ingyenes Az Elit DJVU, ingyenes letöltések Az Elit TXT, letöltések Az Elit RTF, Online Az Elit FB2 , e-könyvet Az Elit letöltések TXT, ingyenes Az Elit letöltések könyvet, e-könyvet Az Elit download MOBI, letöltések Az Elit IPad, olvas Az Elit MOBI, olvas Az Elit DOC, ingyenes Az Elit AWZ, Download e-könyvet Az Elit iPad , ingyenes Az Elit DJVU, Download Az Elit e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az Elit DVD, olvas Az Elit TXT, Book Az Elit letöltések DJVU, Az Elit letöltések könyvet ingyenes, Az Elit letöltések könyvet pdf ingyenes, Az Elit pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az Elit pdf ingyenes, Az Elit letöltések könyvet epub ingyenes, Az Elit ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply