Az elfelejtett parancsnok

Domonkos László - Az elfelejtett parancsnok

Nagyjaink életútjából, cselekedeteiből erőt meríthetünk, általuk feltöltekezhetünk, erősödhetünk. Mégsem bánunk jól emlékükkel. Eltékozoljuk ezt a kincset: a nagyszerű magyarok utókorra gyakorolható pozitív hatásának kincsét. Kratochvil Károlyt különösképpen érinti ez a folyamat, bár igaz, hogy őt tulajdonképpen nem elfeledtük, hanem fel sem fedeztük. Pedig tettei, jelleme, életútja mind-mind alkalmasak arra, hogy ideálként állítsuk magunk elé. Remélhetőleg Domonkos könyvének köszönhetően a szélesebb közönség is megismerkedhet e nagyszerű férfi tetteivel, s a magyarság végre felfedez magának egy újabb példaképet. Mert hiánypótló Domonkos László könyve: segít megismerkednünk egy méltatlanul elfeledett magyar történelmi alakkal, segít eljuttatni egy példaértékű életpálya üzenetét annak a kornak az olvasóihoz, amely kor egyáltalán nem bővelkedik példaképekben. – (Nagy Szabolcs)A Könyv Magyarul!


Letöltések Az elfelejtett parancsnok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az elfelejtett parancsnok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  328
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9789639851269
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2211358 / 1072853  TAGS:
  Online Az elfelejtett parancsnok ebook, könyvet Az elfelejtett parancsnok FB2, Download Az elfelejtett parancsnok PDF , Download Az elfelejtett parancsnok MOBI, Online Az elfelejtett parancsnok könyvet, ingyenes letöltések Az elfelejtett parancsnok IPhone, Online könyvet Az elfelejtett parancsnok PDF, ingyenes Az elfelejtett parancsnok DJVU, ingyenes letöltések Az elfelejtett parancsnok TXT, letöltések Az elfelejtett parancsnok RTF, Online Az elfelejtett parancsnok FB2 , e-könyvet Az elfelejtett parancsnok letöltések TXT, ingyenes Az elfelejtett parancsnok letöltések könyvet, e-könyvet Az elfelejtett parancsnok download MOBI, letöltések Az elfelejtett parancsnok IPad, olvas Az elfelejtett parancsnok MOBI, olvas Az elfelejtett parancsnok DOC, ingyenes Az elfelejtett parancsnok AWZ, Download e-könyvet Az elfelejtett parancsnok iPad , ingyenes Az elfelejtett parancsnok DJVU, Download Az elfelejtett parancsnok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az elfelejtett parancsnok DVD, olvas Az elfelejtett parancsnok TXT, Book Az elfelejtett parancsnok letöltések DJVU, Az elfelejtett parancsnok letöltések könyvet ingyenes, Az elfelejtett parancsnok letöltések könyvet pdf ingyenes, Az elfelejtett parancsnok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az elfelejtett parancsnok pdf ingyenes, Az elfelejtett parancsnok letöltések könyvet epub ingyenes, Az elfelejtett parancsnok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply