Az élet mágikus kezdete


Chopra, a közismert orvos-filozófus és a kaliforniai Chopra központ másik két munkatársa – szintén holisztikus gyógyítók, a hölgy egyben jóga-tréner és dúla is – ezúttal a tudatosan viselt terhességről, a gyermekszülésről és az újszülött első napjairól állított össze közérthető, mindenre kiterjedő és könnyen alkalmazható kézikönyvet mindenkinek, aki részese akar lenni az élet eme csodájának. A könyv a gyermekneveléssel foglalkozó szakemberek számára is fontos információkat nyújt. A Choprára jellemző bölcseleti-vallási rendszerre és az ájurvéda ötezer éves bölcsességére épül, valamint a nyugati tudomány legfrissebb kutatási eredményeire támaszkodik.
Ezzel a könyvvel remélhetőleg minden szülőben tudatosul a felismerés, miszerint a várandósság előtti, alatti és utáni döntései, megfigyelései és élményei lényeges szerepet játszanak abban, hogy egészséges és boldog gyermekeket neveljenek.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az élet mágikus kezdete ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az élet mágikus kezdete ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  236
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  280 gr
  ISBN:
  9789635288908
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2084714 / 1008905
  Translator:


  TAGS:
  Online Az élet mágikus kezdete ebook, könyvet Az élet mágikus kezdete FB2, Download Az élet mágikus kezdete PDF , Download Az élet mágikus kezdete MOBI, Online Az élet mágikus kezdete könyvet, ingyenes letöltések Az élet mágikus kezdete IPhone, Online könyvet Az élet mágikus kezdete PDF, ingyenes Az élet mágikus kezdete DJVU, ingyenes letöltések Az élet mágikus kezdete TXT, letöltések Az élet mágikus kezdete RTF, Online Az élet mágikus kezdete FB2 , e-könyvet Az élet mágikus kezdete letöltések TXT, ingyenes Az élet mágikus kezdete letöltések könyvet, e-könyvet Az élet mágikus kezdete download MOBI, letöltések Az élet mágikus kezdete IPad, olvas Az élet mágikus kezdete MOBI, olvas Az élet mágikus kezdete DOC, ingyenes Az élet mágikus kezdete AWZ, Download e-könyvet Az élet mágikus kezdete iPad , ingyenes Az élet mágikus kezdete DJVU, Download Az élet mágikus kezdete e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az élet mágikus kezdete DVD, olvas Az élet mágikus kezdete TXT, Book Az élet mágikus kezdete letöltések DJVU, Az élet mágikus kezdete letöltések könyvet ingyenes, Az élet mágikus kezdete letöltések könyvet pdf ingyenes, Az élet mágikus kezdete pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az élet mágikus kezdete pdf ingyenes, Az élet mágikus kezdete letöltések könyvet epub ingyenes, Az élet mágikus kezdete ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply