Az élet legárnyékosabb oldaláról

Özv. Szabó Ferencné - Az élet legárnyékosabb oldaláról

Tisztelettel az olvasók kezeibe adom ezt a 200 oldalnyi "tünetkép-láncolatot", amely valósághű leírása egy cigánytöbbségű somogyi falucska élete 1993 és 2000 közötti szakaszának.
Minden messzibb és közelmúltbéli eseménye hű tükre a cigány-magyar együttélésnek. Amiről többeknek – például a városlakóknak – csak "elképzeléseik" vannak: ők a boldog "keveset tudók" ebben a témakörben.
A vegyes népességű települések, kicsi falvak lakói mindent tudnak. De ők vannak kevesebben! S ha így van, akkor nincs jól…
Az együttélés milyensége, gondja általános ismertséget és közös megoldáskeresést igényel. A jelen történéseiből kiviláglik, hogy a "közös megoldáskeresésnek" eljött az ideje! Ahhoz viszont, hogy a városlakók előtt ismertté váljon a fájdalom mérete – melyben az ország egyharmadnyi lakosa szinte elmerül – a sok boldogabb "keveset tudónak" el kell olvasnia a "Fájdalomföldjén" történteket: hat és fél év "tünetlistáját".
A tanulságos történet-láncolat áttanulmányozása szerintem szükséges a valódi segítség nyújtásához. E könyv – szándékom szerint – egy országos méretű segítségadás eleme lehet a mára már elmérgesedett cigányügyi (magyarügyi) problémák feloldásának.
Tisztelettel: özv. Szabó Ferencné 68 éves nyugdíjas (aktív életemben érettségizett irodai alkalmazott)A Könyv Magyarul!


Letöltések Az élet legárnyékosabb oldaláról ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az élet legárnyékosabb oldaláról ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  204
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  230 gr
  ISBN:
  9789637052842
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2203532 / 1058711  TAGS:
  Online Az élet legárnyékosabb oldaláról ebook, könyvet Az élet legárnyékosabb oldaláról FB2, Download Az élet legárnyékosabb oldaláról PDF , Download Az élet legárnyékosabb oldaláról MOBI, Online Az élet legárnyékosabb oldaláról könyvet, ingyenes letöltések Az élet legárnyékosabb oldaláról IPhone, Online könyvet Az élet legárnyékosabb oldaláról PDF, ingyenes Az élet legárnyékosabb oldaláról DJVU, ingyenes letöltések Az élet legárnyékosabb oldaláról TXT, letöltések Az élet legárnyékosabb oldaláról RTF, Online Az élet legárnyékosabb oldaláról FB2 , e-könyvet Az élet legárnyékosabb oldaláról letöltések TXT, ingyenes Az élet legárnyékosabb oldaláról letöltések könyvet, e-könyvet Az élet legárnyékosabb oldaláról download MOBI, letöltések Az élet legárnyékosabb oldaláról IPad, olvas Az élet legárnyékosabb oldaláról MOBI, olvas Az élet legárnyékosabb oldaláról DOC, ingyenes Az élet legárnyékosabb oldaláról AWZ, Download e-könyvet Az élet legárnyékosabb oldaláról iPad , ingyenes Az élet legárnyékosabb oldaláról DJVU, Download Az élet legárnyékosabb oldaláról e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az élet legárnyékosabb oldaláról DVD, olvas Az élet legárnyékosabb oldaláról TXT, Book Az élet legárnyékosabb oldaláról letöltések DJVU, Az élet legárnyékosabb oldaláról letöltések könyvet ingyenes, Az élet legárnyékosabb oldaláról letöltések könyvet pdf ingyenes, Az élet legárnyékosabb oldaláról pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az élet legárnyékosabb oldaláról pdf ingyenes, Az élet legárnyékosabb oldaláról letöltések könyvet epub ingyenes, Az élet legárnyékosabb oldaláról ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply