Az Élet könyve


Krishnamurti 1934-ben azt mondta: “Miért könyvekből akartok tanulni, miért nem az életből? Nézzetek szét,
állapítsátok meg, mi igaz, és mi hamis mindabból a kényszerítő erőből és kegyetlenségből, ami körülvesz benneteket, és rátaláltok az igazságra.” Többször hangoztatott álláspontja szerint egyedül “az élet könyvét” érdemes “olvasni”,amelyben az életerő állandóan hullámzik, és amit képtelenség a gondolatok börtönébe zárni. Az összes többi könyvben csupán másodkézből származó információkhoz juthatunk hozzá. “Az emberiség történetét magunkban hordjuk. A nagy mennyiségű felhalmozódott tapasztalat, a mélyen gyökerező félelmek, szorongások, fájdalmak, örömök és mindenfajta hitek mind-mind évezredek alatt halmozódtak fel az emberi tudatban. Mi magunk vagyunk a könyv.”Az a könyv, amelyet az olvasó most a kezébe vett, Az élet könyve; Napi meditációk Krishnamurtival, ahhoz hasonlatosan halad gondolatról gondolatra, ahogy beszédeit építette fel Krishnamurti. Általában a figyelem témakörével indít, rátér a beszélő és hallgatósága közötti kapcsolatra, végül természetes könnyedséggel érkezik el azokhoz a dolgokhoz, amelyek sorra emelkednek tudatunk felszínére az élet feneketlen
mélységeiből.
Életének utolsó napjaiban, 1985-ben az alkotó erőről és egy gyökeresen új élet lehetőségéről beszélt. Ez a könyv e témakörnek szentelt gondolataiból tartalmaz szemelvényeket. Tanításaiban jó néhány téma többször is visszatér. Az emberi lét mindent átfogó megfigyelésének ideája lebegett szeme előtt, ami kapcsolatot létesít az élet minden aspektusával. Az élet könyve egy éven át minden hétre új témával szolgál. Minden gondolat hét nap alatt, napról napra bontakozik ki.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az Élet könyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az Élet könyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  374
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  570 gr
  ISBN:
  9789639343962
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2082905 / 1008365
  Translator:


  TAGS:
  Online Az Élet könyve ebook, könyvet Az Élet könyve FB2, Download Az Élet könyve PDF , Download Az Élet könyve MOBI, Online Az Élet könyve könyvet, ingyenes letöltések Az Élet könyve IPhone, Online könyvet Az Élet könyve PDF, ingyenes Az Élet könyve DJVU, ingyenes letöltések Az Élet könyve TXT, letöltések Az Élet könyve RTF, Online Az Élet könyve FB2 , e-könyvet Az Élet könyve letöltések TXT, ingyenes Az Élet könyve letöltések könyvet, e-könyvet Az Élet könyve download MOBI, letöltések Az Élet könyve IPad, olvas Az Élet könyve MOBI, olvas Az Élet könyve DOC, ingyenes Az Élet könyve AWZ, Download e-könyvet Az Élet könyve iPad , ingyenes Az Élet könyve DJVU, Download Az Élet könyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az Élet könyve DVD, olvas Az Élet könyve TXT, Book Az Élet könyve letöltések DJVU, Az Élet könyve letöltések könyvet ingyenes, Az Élet könyve letöltések könyvet pdf ingyenes, Az Élet könyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az Élet könyve pdf ingyenes, Az Élet könyve letöltések könyvet epub ingyenes, Az Élet könyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply