Az élet játéka

Eleanor H. Porter - Az élet játéka

Milyen is egy gyermek? Olyan, mint aki egyenestaz égből jött. Héberszójáték szerint: az eget szopja. Isten képe még torzítatlan benne. A világi okosság, a felnőttek mesterkedései még át nem formálták. Nem tud még semmiről és semmije sincsen. Hamvas, eredeti és közvetlen. Védettségben él, és mindenestül átadja magát azoknak, akik
szeretik. Ámulva néz szét maga körül. Ami rossz, hamar elfelejti, s
mindjárt fölfedez mindenben valamit aminek örülhet Örökké játszik, nem fárad bele napestig. Tudat alatt mindnyájunkban ott él még a hajdani gyermek, hacsak a nevelés, a világ elszürkítő hatása máris ki nem ölte belőlünk. E kis regényben nem a felnőttek világa öli meg a gyermekit, hanem megfordítva: egy hús-vér gyermek hódíja meg varázsával a felnőttek állig begombolkozott világát – szinte játszva. Mondanivalója – hogy örömre születtünk a világra – mindig és
mindenütt érvényes.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az élet játéka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az élet játéka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  190
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  220 gr
  ISBN:
  9789633615171
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2156878 / 1034903
  Format:


  TAGS:
  Online Az élet játéka ebook, könyvet Az élet játéka FB2, Download Az élet játéka PDF , Download Az élet játéka MOBI, Online Az élet játéka könyvet, ingyenes letöltések Az élet játéka IPhone, Online könyvet Az élet játéka PDF, ingyenes Az élet játéka DJVU, ingyenes letöltések Az élet játéka TXT, letöltések Az élet játéka RTF, Online Az élet játéka FB2 , e-könyvet Az élet játéka letöltések TXT, ingyenes Az élet játéka letöltések könyvet, e-könyvet Az élet játéka download MOBI, letöltések Az élet játéka IPad, olvas Az élet játéka MOBI, olvas Az élet játéka DOC, ingyenes Az élet játéka AWZ, Download e-könyvet Az élet játéka iPad , ingyenes Az élet játéka DJVU, Download Az élet játéka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az élet játéka DVD, olvas Az élet játéka TXT, Book Az élet játéka letöltések DJVU, Az élet játéka letöltések könyvet ingyenes, Az élet játéka letöltések könyvet pdf ingyenes, Az élet játéka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az élet játéka pdf ingyenes, Az élet játéka letöltések könyvet epub ingyenes, Az élet játéka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply