Az élet iskolája


„Nem az iskolának, hanem az életnek tanulunk” – mondja a kisregény egyik szereplője. Természetesen nem matematikát vagy történelmet: a megfelelő magatartást, emberek és dolgok helyes kezelését kell elsajátítanunk. Az érvényesülés, a siker balzaci irányelvei egyszerűek: tisztesség, önfegyelem, szorgos tanulás, kemény munka, szerény viselkedés, tapintat – aki ezt a módszert követi, feltetlenül eléri a célját.
„Karrieriskolája” követelményeit a nagy író lebilincselő történettel példázza, amely tele van meglepő fordulatokkal, pergő párbeszédekkel, nyelvi sziporkákkal: valóságos kis remekmű. Ezt a könyvet nemigen lehet érdektelenül letenni, és a tanítását nagyon
is érdemes felvállalni.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az élet iskolája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az élet iskolája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  160
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  230 gr
  ISBN:
  9789639331358
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2002
  Commodity code:
  2144664 / 1088740
  Format:


  TAGS:
  Online Az élet iskolája ebook, könyvet Az élet iskolája FB2, Download Az élet iskolája PDF , Download Az élet iskolája MOBI, Online Az élet iskolája könyvet, ingyenes letöltések Az élet iskolája IPhone, Online könyvet Az élet iskolája PDF, ingyenes Az élet iskolája DJVU, ingyenes letöltések Az élet iskolája TXT, letöltések Az élet iskolája RTF, Online Az élet iskolája FB2 , e-könyvet Az élet iskolája letöltések TXT, ingyenes Az élet iskolája letöltések könyvet, e-könyvet Az élet iskolája download MOBI, letöltések Az élet iskolája IPad, olvas Az élet iskolája MOBI, olvas Az élet iskolája DOC, ingyenes Az élet iskolája AWZ, Download e-könyvet Az élet iskolája iPad , ingyenes Az élet iskolája DJVU, Download Az élet iskolája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az élet iskolája DVD, olvas Az élet iskolája TXT, Book Az élet iskolája letöltések DJVU, Az élet iskolája letöltések könyvet ingyenes, Az élet iskolája letöltések könyvet pdf ingyenes, Az élet iskolája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az élet iskolája pdf ingyenes, Az élet iskolája letöltések könyvet epub ingyenes, Az élet iskolája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply