Az Elátkozott Part

Rejtő Jenő - Az Elátkozott Part

"A vágy, hogy hirdetője legyek a békének és az emberszeretetnek, ma is úgy él bennem, mint ifjú gyermekkoromban, amikor az életről még mit sem tudtam, kispajtásaimmal játszadoztam, és hőn szeretett atyámat eltámogattam a mentőállomásra, ha győzött felette a kocsmai söpredék túlereje…
Olvasottságomat anyai ágon szereztem. A Genovéva című megható történet volt az első könyv, amelyhez hozzájutottam, és az évek során többször is elolvastam. Később a kezembe került a Gil Blas című munka, és a Sing-Singben tízszer is átfutottam Lohengrin, a Hattyúlovag históriáját. Ez a mélyenszántó történet végképpen átformálta a gondolkozásomat, midőn megértettem a mű örök, emberi tanulságát: hiába titkolod múltadat; a nő előbbutóbb rájön, és te röpülsz, mint egy hattyú.
Mily bölcs és mélyenszántó gondolat. Szerzetesi hajlandóságomnak tudom be, hogy mindig szívesen elmélkedem egy cella magányában, és csak aki már készített papírzacskót, az tudja, hogy e művelet mennyire alkalmas az elmélyülésre. Így lettem vándor, aki a megértés, a béke és szeretet elvét hirdeti. Van néhány parancsolatom, amelyeket minden körülmények között megtartok.
1. Kerüld a civódást és a nyers erőszakot.
2. Kerüld a kötekedő embert.
3. Igyekezz szelíd rábeszéléssel hatni felebarátaidra.
4. Ne hivatkozz mentő tanúkra, mert mit érsz vele, ha ismerőseidet bezárják?
5. Ne tégy hamis esküt, csak ha muszáj.
6. Kerüld a részeg embert, hogy téged se molesztáljanak hasonló állapotban.
7. Ne légy hiú és beképzelt, hogy különb és okosabb légy, mint embertársaid.
8. Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő…
Ennyit magamról, jellememről, múltamról, törvényeimről és érdekes egyéniségemről."A Könyv Magyarul!


Letöltések Az Elátkozott Part ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az Elátkozott Part ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  176
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  130 gr
  ISBN:
  9786155476662
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2605711 / 1145719
  Series:


  TAGS:
  Online Az Elátkozott Part ebook, könyvet Az Elátkozott Part FB2, Download Az Elátkozott Part PDF , Download Az Elátkozott Part MOBI, Online Az Elátkozott Part könyvet, ingyenes letöltések Az Elátkozott Part IPhone, Online könyvet Az Elátkozott Part PDF, ingyenes Az Elátkozott Part DJVU, ingyenes letöltések Az Elátkozott Part TXT, letöltések Az Elátkozott Part RTF, Online Az Elátkozott Part FB2 , e-könyvet Az Elátkozott Part letöltések TXT, ingyenes Az Elátkozott Part letöltések könyvet, e-könyvet Az Elátkozott Part download MOBI, letöltések Az Elátkozott Part IPad, olvas Az Elátkozott Part MOBI, olvas Az Elátkozott Part DOC, ingyenes Az Elátkozott Part AWZ, Download e-könyvet Az Elátkozott Part iPad , ingyenes Az Elátkozott Part DJVU, Download Az Elátkozott Part e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az Elátkozott Part DVD, olvas Az Elátkozott Part TXT, Book Az Elátkozott Part letöltések DJVU, Az Elátkozott Part letöltések könyvet ingyenes, Az Elátkozott Part letöltések könyvet pdf ingyenes, Az Elátkozott Part pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az Elátkozott Part pdf ingyenes, Az Elátkozott Part letöltések könyvet epub ingyenes, Az Elátkozott Part ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply